Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevildiğini öğrenmek

Rüyada sevildiğini öğrenmek

EbbkrCnbz
Selamun aleyküm ;

Rüyamda orta okuldan arkadaşım olan bir kızın beni sevdiğini öğreniyorum. Bana beni beklediğini ama benden bişey görmediğini söylüyor. bende aberimin olmadığını söylüyorum. neden haber vermedin bana gibisinden …

sonra o kızın parmağında yüzük olduğunu görüyorum benimde yüzüğüm var evliyimde zaten. Sonra onunla buluşacakmışız falan … Bu kadar hatırlıyorum…

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek ve ayetel kürsi okumak

Nedir ne değildir hayırlara vesile olur inşALLAH …


Yorum: Rüyada sevildiğini öğrenmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün kişi sadece olacakların bir başka yüzü ve simgesi olarak tanımlanır. Rüyanın tabirinde senin bir iş için biri ile yapacağın ortaklık sayesinde ve doğru kullanman ile madden iyi duruma gelip çevrendekilere bu konuda yardımda bulunacağına işarettir. Allah en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytan görmek

Yorum: Rüyada sevildiğini öğrenmek

EbbkrCnbz
İNŞALLAH hocam muhakkak ALLAH en iyi bilendir. ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH

Bu kategoride yer alan Rüyada sofra üzerinde bol bol yemekler sarmalar ekmek araları yemekler görmek anlamı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevildiğini öğrenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.