Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:19
aile
Yönetici

Karım ile cennette beraber olmak istiyorum ama sadece BİZ

Karım ile cennette beraber olmak istiyorum ama sadece BİZ

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm herkese. Yurt dışında yaşıyorum o yüzden Türkçede hatalar yapsam lütfen affedin. İlk olarak söylemek istediğim şey ben romantik bir erkeğim. Benim için sevmek ve sevilmek çok önemli. Karım ile tanışmadan önce çok kötüydü hayatım. Çok mutsuzdum. Hiç evlenmek de istemiyordum çünkü beni gerçekten seven bir kız ile tanışmam diye düşünüyordum. Sonra karımla tanıştım ve yaşama sebebimi buldum. Karımı çok seviyorum. Hayatımda gördüğüm en güzel insan ve çok güçlü bir kadın. Bir oğlumuz var 6 aylık. Ona çok değer veriyorum. Sebze doğrarken parmağını kesse bile çok üzülüyorum. Onun bir an bile acı hissetmesine dayanamıyorum. Hele ağladığında içim parçalanıyor. O da beni çok seviyor. İşten eve geldiğimde her şeyi bırakıp kapıya koşuyor bana sarılıyor öpüyor seni çok özledim deyip duruyor. Hiç bıkmadan beni seyrediyor. Hep hayran hayran bakıyor. Bazen sanki küçük kızımmış gibi hissediyorum çok tatlı çok şirin hep gülmesini sevinmesini istiyorum. Ona çok bağlıyım ve ölene kadar onunla beraber olmak istiyorum ve inşAllah cennette de onunla olmak istiyorum sonsuza kadar.

Okudunuz mu?  Cennette neden huriler var?

Şimdi gelelim söylemek istediğim şeye. Karımı çok ama çok seviyorum. Öyle çok seviyorum ki ondan başkasına bakmayı bir an bile düşünmüyorum ve bakmıyorum asla. Dünyada ondan başka her kız ,başkalarına ne kadar güzel görünse de, bana çirkin görünüyorlar. İnşAllah Allah ikimizi de cennetine alırsa ben bir tek karımla olmak istiyorum. Bir tek onunla sonsuza dek yaşamak istiyorum. Huriler var diye biliyorum cennette ama ben istemiyorum karımdan başka birini. O huriler ne kadar güzel olsalar da ben karımdan başka birine dokunmayı hiç istemiyorum. Karım beni o kadar çok seviyor ki, beni bu kadar çok seven bir insandan başkasıyla beraber olmayı nasıl isterim? Dua ediyorum Allah’a bir tek karımla olayım diye. Bu hurilerin bana verilmesi gerekiyor mu? Cennette her istediğin oluyor o zaman ben bir tek karımla olmak isteyemez miyim? Allah benim bu isteğimi duyuyor , her namazdan sonra ona dua ediyorum, benim bunu ne kadar çok istediğimi biliyor , ve cennetine girebilsem bana zorla huri vermez diye inanıyorum. Doğru mu?

Okudunuz mu?  Mezheplere göre Hürmet-i musahere nedir?

Ben her zaman bir tek kadınla beraber olmak istedim ve karım ilkim ve sonum. Bana başka kadın lazım değil. Lütfen bana cevap verin. Bir tek karım ile beraber olabilir miyim cennette? Lütfen onu çok seviyorum ve bir tek onu istiyorum. Allah’ım bu duamı kabul eder diye umuyorum. ( ve inşAllah hepimizin cennete ayak basmamıza nasip eder)

Okudunuz mu?  Nikah düşenler ve düşmeyenler

Yorum: Karim ile cennette beraber olmak istiyorum ama sadece BİZ

Omer Faruk
MaşAllah ne güzel insansın kardeşim, Allah ömrünüzü, amelinizi, sevginizi bereketlendirsin. Sizin gibi sevgi dolu çocuklar nasip etsin. Merak etme Cennet zorluk diyarı değildir. Rabbim sevdiği kuluna eziyet etmez. Selametle kal, kardeşim.

Okudunuz mu?  Evlilik ve Aile Terapisi

Yorum: Karım ile cennette beraber olmak istiyorum ama sadece BİZ

zekeriya
Allahım bütün alemleri bir anda yaratma bir anda yok etme qüçlerinle peyqamberimiz aleyhisselam kişi sevdiqiyle beraberdir demişdir birbinlerini seven mümin ve müslüman erkek ve kadınları dünya ve ahiret birbirlerinden ayırma vehüve ale külli şeyin qadir esselamü aleyküm verahmetullahi ve beraketühü ve daimen ebeden daimen dünya ve ahiret Allahın yedi kudretine emanet olalım inşaAllahü teala amin amin amin

Bu kategoride yer alan İslamda cinsellik nasıl olmalı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karım ile cennette beraber olmak istiyorum ama sadece BİZ Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.