Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Fanny99
Merhabalar rüyamda kendimi okulda gördüm yanıma bir çocuk oturdu sarı saçlı sevgilim olup olmadığını bir şeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ona yalan söyledim sonra bu çocuk derste öğretmene sataştı bende kendimi tutamadım güldüm çocuk dersten atıldı her halde yok oldu birden sonra öğretmen başka öğretmenleri çağırdı bir tanesi benim gözümü bağlayıp öyle konuşturmayı denedi ama ismini gördüm elifti yaşlıydı .. ona okulun sularının çok pis olduğunu söyledim şaşırdı. Sonra benim kavga ettiğim o öğretmen bana dedi ki okula gelmişsin kıyafetine bak eşofman altımda üstümde yeşil renkti sanane hoca ben okuldan sonra spora gidiyorum dedim camdan dışarı baktığımda voleybol oynayanları gördüm kadın üstümdeki penyemi tuttu çok açık bunun önü dedi bende dedim niye bunun lafını yapıyorsun gidip 10 tl ye onu kapalı bir tişört alamayacağım sanki

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün ineğe dönüşmesi

Yorum: Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Tohat
Merhaba. Pişmanlık duyacağın hatalar yapmana rağmen huyundan vazgeçmeyerek benzer durumlar yaşayacak davranışlar sergilediğine buna karşı önlem alman gerektiğine, zorluklarını çekmeden kendine çeki düzen vermen gerektiğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Yorum: Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm benim imam hatipde din derslerine giren vaazlara giden bir öğretmenim var rüyamda bu ögretmenimin sohbetinde bulundum bayan erkek karışık bir şekilde sohbet veriyordu bir yandan da yiyecek kuruyemiş tarzı ikramda bulundular fakat kuru yemisler normal yediğimiz kuruyemislere hiç benzemiyordu ama herkes hep biliyormuş gibi yedi bir bayan yaşı olgun yeşilimsi bir kuruyemişi bize vermek istemedi kalkıp tabağa koyup yedik öğretmenimi çok severim yorumlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada orgazm oldum ama meni gelmedi ne yapmam lazım ?

Yorum: Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Maddi olarak tabiri bulunan rüyanın elindekinin kıymetini bilerek değerlendireceğine, sıkıntı çekmeyeceğine, senin ve ailenin maddi külfetin altına girmeyeceğine ve rahat huzurlu bir hayat geçireceğinize delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Öğretmenle Kavga Etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.