Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Wax ile namaz kılınır mı, abdest alınır mı ?

Wax ile namaz kılınır mı, abdest alınır mı ?

alonsof1
Selamunaleykum dostlar. Fazla uzatmadan konuya geçiyorum. Ben genelde saçıma wax sürmem yani genelde saç şekillendirici kullanmıyorum.

Ama bazı günler kendime biraz daha iyi bakmak için wax sürmek istiyorum.
Şimdi namaz kılmadan önce ilk önce abdest alsam sonra wax kullansam ve bu halde namaz kılabilir miyim?

Okudunuz mu?  Mişa isminin anlamı Mişa ismi koymak uygun mudur?

Ve wax sürdüm saçıma namazı kıldım sonra diğer vakit geldi peki bu durumda yani saçım wax lı iken abdest alabilir miyim?


Yorum: Wax ile namaz kılınır mı, abdest alınır mı ?

emirhan uysal
Wax da alkol ve haram maddeler olmamalı veyahut necaset bulunmamalı.Namaz kılınabilir ancak abdest alınırken jöle katman yaptığı için abdest sahih olmaz böyle de namaz kılınmaz.

Bu kategoride yer alan Ahzab Süresi 51. Ayetin meali ve tefsiri hakkında bilgi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Wax ile namaz kılınır mı, abdest alınır mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.