Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:44
Gusul
Yönetici

Akıntının şehvetle veya şehvetsiz geldiğini anlamak?

Akıntının şehvetle veya şehvetsiz geldiğini anlamak?

Mrhalabala
Merhaba, uykuda rüyalandığım da veya rüyalanmadığım da akıntının şehvetle çıkıp çıkmadığını nasıl anlarım? Çünkü şehvet için 3 durum gerekli idi. Bu durum uyurken olamayağı için şehvetsiz akıntı oluyor sanırım. Bunun için gusül abdesti gerekli midir?

Okudunuz mu?  Gusül aldıktan sonra meni bulaşmış giysiyi giymenin hükmü nedir?

Yorum: Akıntının şehvetle veya şehvetsiz geldiğini anlamak?

arifselim
Merhaba. Kadınlar için gündüz vakitleri de sürekli gelen akıntılar için şüpheye düşmeye gerek yoktur ve bu gusül gerektirmez. Ama meni akıntısı olmuşsa bu hem kadın hemde erkek için gusül alınması gerekir.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alamıyorsak ne yapmalıyız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akıntının şehvetle veya şehvetsiz geldiğini anlamak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.