Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Bilmeden büyümü yaptırdım

Bilmeden büyümü yaptırdım

bitap
Selam aleyküm, bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
birisi ile aylardır konusuyorduk aramız çok iyiydi ilk aylarda
sonraki aylarda bir soğukluk meydana geldi ve bende takıntı oldu çok aşırı sevgi ve aşk beslediğimden ötürü bir türlü silemedim kopamadım. bir arkadaş aracılığıyla bir hocaya gittik. hoca kadının üzerinde önceden yapılmış iki işlem var gibisinden açıklama yaptı. bu hoca yabancı ve yanımdaki tercüman arkadaşım bana önce bu üzerindeki sihirleri kaldırmak lazımmış dedi
bende iyi niyetimden ve kadının çok iyi tanıdığımdan yaşadığı sıkıntılara şahit olduğumdan. yardımcı olmak amacıyla bu üzerinde shilirler kaldırıabiliyorsa yardımcı olsun dedim. Ben kesinlikle bu kadına büyü yap bana bağlansın gibi bir şey demedim
ama kadın benle görüşmüyor yazmıyor sormuyor dedim. yani kadındaki bu değişim neden gbiisinden yanına gittik.
oda baktı ve kadında işlemler var kalkması lazım zor gibi görünüyor ama deneyeceğim dedi.
ve bizden mum ve resimler istedi (ben hala bu istediğinin kadının üzerindeki sihirleri kaldıracağı düşüncesiyle evet dedim ve temin ve bunları ettim.) şimdi sorum şu, Ben ALLAH şahittir kadına karşı büyü yap bana gelsin aşık olsun demedim. kesinlikle böyle bir şey ile gitmedim, ben bilmeden büyümü yaptım yani nasıl bir duruma girdim, hayatımda hiç böyle bir şey başıma gelmedi ve kesinlikle birinden bu şekilde yardım almadım.
İstediği mum ve resim ne içindi ve ayrıca üzerinden nerdeyse bir ay geçmesine rağmen
kadında bir deişiklik ve arama yok. Sizden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Eğer bilmeden bu büyü illeti yapmış yaptırmışsam. bunun hükmü nedir
ne yapmamı önerirsiniz ALLAH razı olsun.

Okudunuz mu?  Kumar'ın Hükmü nedir? Hangi şartlarda oynanan oyunlara kumar denir?

Yorum: Bilmeden büyümü yaptırdım

Kayıtsız Üye
Yaptığınız iş baştan aşağı saçmalık. Üzerinde büyü var diyen hoca kimin nerenin hocası. Bırakın artık şu cinci büyücü hocaları. Bir insanın üzerinde büyü varsa o öyle soğuklukla bilmem neyle belli olmaz. Büyü ayet ve cin ile yapılır. Büyülenen kişiye cinler gelir ve musallat olur. Büyü yapan (gerçekten yapan)kişiler cinler ile bağı olan aslında kendisi musallatlı kişilerdir. Asla ve asla iyi niyetle büyü yaptırdık bozdurduk diye bir iş olamaz..

Okudunuz mu?  Alkol içeren parfüm sıkılmış bir elbise ile namaz kılınır mı

Sizin durumunuza gelirsek nasuh bir tövbe edin ve bir daha böyle.bir işe bulaşmayın.

Bu tür hocalar adı.ne olursa olsun isterseniz bilmem nerenin alımı.öneriyor oldun yine de yaklaşmayın.

Bu kategoride yer alan Şarkıda geçen elfazı küfür başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeden büyümü yaptırdım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.