Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ruhani Varlıklar Görmek

Rüyada Ruhani Varlıklar Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda, gerçekte izlediğim bir filmin içerisindeydim ve filmin konusu kısaca şöyle. Her şey normal seyrederken birden ruhani varlıklar ortaya çıkıyor ve insanların kafalarını kurcalayıp onlara kendiyle ilgili yaşadığı olayları hatırlatarak ve halüsinasyon gördürerek onların intihar etmesini sağlıyordu ve azınlık bir grup bir evde saklanmayı seçti ve tüm pencereleri kapadılar çünkü gözleriyle o varlıkları görmemeleri lazım eğer görürlerse ruhani varlıklar o gören kişiye zarar verebiliyor sadece. Bir evde bunlar bekliyorlar, plan yapmaya çalışıyorlar ve sonra dışarıdan bir adam geliyor ve onların hasta ruh olduğunu mu ne söylüyordu. Resimlerini falan kağıdına çizmişti onların. Neyse sonra bu adam ihanet ediyor ve ev halkını öldürmeye çalışıyor, pencereleri vs. açıyor ve evde 7-8 kişi varsa bunların ikisi kalacak şekilde ölüyorlar. Filmin bir sahnesinde bir odadaki tüm pencereleri, perdeleri açmış ve yaşlı bir ninenin o yaratıkları görmesini ve intihar etmesini sağlamıştı ve işte burada ben devreye giriyorum, çünkü rüyamda da o filmdeki aynı odadaydım ve pencereler ve perdeler falan açıktı. Ama tek fark şu ki ben burada iyi kişiydim, filmdeki perdeleri vs. gibi şeyleri açan ise kötüydü. Ve yanımdakilere onların, yani ruhani varlıkların nerede olduklarını falan söylüyordum. İlk başta perdeler, camlar vs. açıldığında ben korkmuştum ya ben de onları görüp intihar edersem diye ama bunun tam tersi oldu ve intihar etmedim, o ruhani varlıklara bakabiliyordum ama tabi bir şey gözükmüyordu sokaklar da fakat hem filmde hem de rüyamda o ruhani varlıkların gelişi, yerdeki ağaç yapraklarının hareketinde belli oluyordu ve o odada yanımdaki kişilere de onlar burada falan diyordum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz (sav) 'i görmek

Yorum: Rüyada Ruhani Varlıklar Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Etkilenme sonucu görülen rüyalar sadece bilinç altı kaynaklı olup tabiri mevcut olmayan rüyalardır. Filmin etkisi ile görmüş olduğun açık olup herhangi bir mesaj niteliği taşıdığından bahsedemeyiz. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamber Efendimizi (sav) atın üzerinde görmek neye alamettir ?

rüyada ruhani varlık, rüyada ruhani varlık görmek, rüyada ruhani varliklar gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Pırasa Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ruhani Varlıklar Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.