Anasayfa
7 Haziran 2021, 18:11
Gusul
Yönetici

Kulak rahatsızlığım var oraya su dökemiyorum sorun olur mu?

Kulak rahatsızlığım var oraya su dökemiyorum sorun olur mu?

erdemd
Merhabalar çoğu yere baktım fakat bir şey bulamadım 2 yaşımdan beri olan bir kulak sorunum var kulağıma takılan tüple duyuyorum su temas ettiği zaman iltihap yapıyor bu yüzden duşdayken denize girerken yani suyla bir temas olduğunda kulağımı pamuk vazelinle tıkıyorum abdest alırken gusül veya namaz abdesti kulağım kapalı oluyor ve kulağımı mesh etmiyorum su kaçmasın diye arkasını yıkıyorum gusül alırken ama deliğe olabildiğince değdirmiyorum bir sorun olur mu yani abdestlerim kabul olur mu?
Ayrıca bir şey daha var merak ettiğim gusül abdesti alırken 3 defa kafa sağ omuz sol omuz su dökerken aynanda 3 defa kafaya mı dokücez yoksa sırayla kafa sağ omuz sol omuz döküp 3 kere tekrarlayacağız?
Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Okudunuz mu?  Sinüzit varken gusül abdesti

Yorum: Kulak rahatsızlığım var oraya su dökemiyorum sorun olur mu?

emirhan uysal
Eğer doktor tarafından kulağınıza su değdirilmesi yasaklanmış ise abdest geçerlidir.
Önce başa, sonra sağ omuza ve sol omuza üçer defa defa su dökmelisiniz.Önce başa 3 defa sonra sağ tarafa 3 ve sol 3 defa teker teker.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alamıyorsak ne yapmalıyız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kulak rahatsızlığım var oraya su dökemiyorum sorun olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.