Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevdiğinin ablasını görmek

Rüyada sevdiğinin ablasını görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüya içinde sürekli kaç tane ablası varsa gördüm. Biri örgü örüyordu benim ağzımdan çıkan laflara dikkat ediyordu. Kötü bir laf ettim diye hemen sevdiğime söyleyecekti çok kıskanıyordu. Öbürü sadece misafirliğe gelmişti oda aynı önceki ablası gibiydi kıskançlık vardı. Diğer ablası da aksine. Çok iyiydi evindeydik. Mutfağıma bile girebilirsin dedi ama ben girmedim ayıp olur diye. Çay içtik meyve yedik. Sohbet ettik. Oda laf oyunuyla bana sorular sordu ne cevap verecek diye. Bende cevapları güzel veriyordum yanılmıyordum yani. Gülerek sohbet ederek çok geçirdik çok güzeldi. Hatta benim ailemden biride vardı ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Sevdiğim askere gider olurmuş. Bana bekleyebilecek misin gibisinden sorular soruyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada silah görmek

Yorum: Rüyada sevdiğinin ablasını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Senin çevren tarafından sevilen ve sayılan ahlakı övülen bir kimse olduğuna ve evlilik için ailenin desteğini alıp zorluk çekmeden yapacağın evlilik hazırlıklarından sonra evleneceğin kişi ile birlikte huzur içinde yaşayabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada safran çiçeği Görmek (imam nablusi)

rüyada sevdiginin ablasini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevdiğinin ablasını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.