Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:42
missa0
Abone

Dua, nasip ve imtihan

Dua, nasip ve imtihan

Kayıtsız Üye
Beni istemeyen biri için dua ediyorum belki tekrar olabilir diye bu uygun mudur veya bu benim imtihanım mıdır ? yoksa Hz. Ali’nin Allahı’m gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle şeklindemi dua etmeliyim nasipte varsa olur ama belkide imtihandır diye bilemiyorum cevaplayanlara teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Arapça kelimeler ve türkçe karşılıkları

Yorum: Dua, nasip ve imtihan

Kayıtsız Üye
Hayırlisini isteyin. Bazen insan bir şey olsun diye ağlar. Oluca da oldu diye ağlar. Hayırlısını isteyin.


Yorum: Dua, nasip ve imtihan

emirhan uysal
Selamın aleyküm kardeşim.Siz Allah’a dua etmeye devam edin.Beni çok seven biri vardı ve ben onu artık hiç sevmiyordum.Çok dua ederdi benim için çok Kuran okurdu.Şuan evlenme aşamasına geldik.Dualarınızı kesmeyin.Hayırlıysa bin kapı hayırsızsa bir kapı bile açmaz Allah 🙂

Okudunuz mu?  Namazdan sonra burunda kanlı sümük görmek

Yorum: Dua, nasip ve imtihan

hüküm ALLAHIN
Dua müthiş bir ilaçtır her derde deva her yaraya merhemdir. Dua edebilmek bir nimettir ALLAH ı yaralı ve mahsun kalplerin huzur bulduğu tek kapıdır. Şunu diyim kardeşim sana Hz Ömer r.a ben duamın kabul olunmayacağından korkmam dua etme isteğimin alınmasından korkarım diyor.Hazır dua edebiliyorken edebildiğin kadar et, kim bilir Mevlam san dilediğini verir. Belki onu vermez daha iyisini verir. Duaya devam ALLAH kabul etdin…

Okudunuz mu?  Meleklerden nasıl yardım istenir?

Kayıtsız Üye
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bence bu benim imtihanım aşk ilede ilgili değil kardeşlik için benim dua etmem sabır edicem inşAllah şeytana uymayacam belkide şeytan dua etmekten vazgeçirmeye çalışyordur ümitsizlik vermeye çalışarak bu dünyada olmazsa belki ahirette olur tabi cennete gidebilirsek inşAllah 🙂

Okudunuz mu?  Açık bir kıyafete güzel demek

Omer Faruk
Sevgili Gençler,

İslam Dünyası çok dua ediyor ama neden müslümanlar zelil ve yenilmiş? Hergün Allah’ın KAHHAR sıfatıyla kafirlere beddua ediyoruz neden kafirlere bir şey olmuyor? Her gün Allah’ım bizi kafirlerin sultasından kurtar, ezilen dünya müslümanlarına yardım et diyoruz. Neden durum değişmiyor?

Okudunuz mu?  Hatim çizelgesi nedir?

Bunların cevabını bulduğumuzda nasıl dua etmemiz gerektiğini de öğreneceğiz. Sorunun cevabı İslam Tarihinde yeterince var.

Allah sizleri ve bu ümmeti dualarına icabet edilenlerden eylesin, amin


Kayıtsız Üye
Duada Allah’ım gönlümden geçeni hakkımda hayırlı et hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı et mi diyeceğiz. Yoksa hakkımda hayırlı olanı ver mi diyeceğiz.

Okudunuz mu?  Aile Hayatı ile ilgili hadisler

Wasp’
Anlaşılan gönlünde zaten biri var ki bu soruyu soruyorsun,ikiside birbirinden farklı, senin için Allah ım benim gönlümde şu kulun var , ben bilmem sen bilirsin yaşantım dünyam ahiretim için iyi olacaksa bu kişiyi hakkımda hayırlı eyleyerek nasip eyle , hayır bildiğimde şer varsa beni ondan uzaklaştır , en güzel şekilde hayırlara ulaştır diye dua edersen sanırım istediğin kapıya ulaşabilirsin.

Bu kategoride yer alan Bana ve eşime büyü yapılmış kedi köpek pisliği kılı domuz yağı ve ..... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua, nasip ve imtihan Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.