Anasayfa
23 Aralık 2023, 15:43
Sohbet
Yönetici

Atleti okuyup yakmak

Atleti okuyup yakmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm kardeşlerim

Bi aile büyüğümüz var ve ailemde uslanmaz bir insan var. Aile büyüğümüz isim vermiycem x diyelim. İşte bu x bir tane hoca bulmuş uslanmaz kişinin kirli atletini ona götürecekmiş okuyup yakacakmış değişik şeyler falan. Bunlar büyüye girermi? Günahı varmıdır. Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin beşeri özellikleri nelerdir?

Yorum: Atleti okuyup yakmak

vel Fecr
büyüye girer, evet günah. Allah bu gibi insanları lanetlemiştir. yasaklamıştır.


Yorum: Atleti okuyup yakmak

hüküm ALLAHIN
Bu tür işlere girmek tehlikelidir iman bile tehlikeye girer uzak durun.


Yorum: Atleti okuyup yakmak

Kayıtsız Üye
O atleti okuyup yakması bidat olur.İslam dinin de asla böyle bir şey yoktur.Onu okuyup yakarım diyen şahısın niyeti eğer ki büyü yapmak,bu yolu cinler ile çözmek ise sorunu, asla islam dini ile ilişkili ve kabul gören bir uygulama değildir.Büyü ŞİRK tir,genellik ile büyü yapılacak kişinin eşyalarını hali hazırda kullandığı materyalleri saç tırnak gibi bedensel parçalarından isterler ve bu saye de kişiye büyü yapılır.O sıkıntılı kişiye Allah’ı tanıma fırsatını verin onu anlamaya çalışın ve yaşadığı durumları mizaç yapısına göre önce ve sonrası olmak üzere yorumlayarak bir sonuca bir faydaya varabilirsiniz..
Hz.Burak yazdı

Bu kategoride yer alan Dua etmenin anlamı nedir? Kısaca başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Atleti okuyup yakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.