Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:23
missa05
Abone

Para üstünü almayı unutmak

Para üstünü almayı unutmak

Kayıtsız Üye
Herkese merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum var onu sormak istiyorum. Arkadaşlar ben okul kantinine gittiğimde bende 10 tl vardı yemek aldığımda 2.50 tl harcadım 7.50 tl vermesi lazım iken kantindeki çalışan bana sadece 2.50 tl geri verdi ben de 5 tl yi almayı unuttum eve geldiğimde paranın yok olduğunu fark ettim ve sonra hatırladım kantinci bana 5tl vermemiş ama fazla emin de degilim eğer gidip kantinciden para mi geri alırsam günaha girermiyim çünkü emin değilim

Okudunuz mu?  Arapça isim cümleleri nelerdir?

Yorum: Para üstünü almayı unutmak

arifselim
Merhaba. Sen olduğu gibi durumu o şahısa izah edersen doğrusunu yapmış olursun. Yani eksik aldığını ama yinede kesin emin olmadığını söyleyebilirsin. Eğer kesin emin olsaydın bunu istemek hakkın olurdu. Ama şüpheli olduğun için sadece o kişiye sorabilirsin ve razı olursa sana parayı verebilir.

Bu kategoride yer alan Çalıntı malı bilerek yemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Para üstünü almayı unutmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.