Anasayfa
30 Ekim 2023, 13:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek

Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek

Parmaklar
Rüyada sol elim hastalanmıştı yaralar falan çıkmıştı. Bir komşuya gittik ve o komşu elimi gördü bunun ilacı ben de var dedi. Bir tane sprey çıkardı ve elimin üstüne sıktı. O spreyden sonra parmaklarımın hepsi değişmeye o parmaklardan yeni parmaklar çıkmaya başlamıştı. Çok korktuğumu hatırlıyorum sonra 5 olan parmağımın sayısı 10 çıktı yeni parmakların ise kenarlardan başka parmaklar ve o parmaklardan da başka parmaklar çıktı. Son olarak yüzlerce küçük parmağının olduğunu hatırlıyorum o kadar çok korkmuştum ki aniden sıçrayıp uyanmışım. Bunun tabiri ne olabilir ? Hayırlıdır inşAllah. İyi günler Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada peşinde erkek görmek

Merhaba rüyamda sol elime hastalık bulaşmıştı yaralar çıkmıştı. Sonra bir komşuya oturmaya gittik ve komşu elimi gördü. Bunun ilacı ben de var diyip elime spreyle ilacı sıktı. Elimdeki yaralar yavaş yavaş iyileşiyordu ki sol elimin işaret parmağı ikiye ayrılmaya başladı ve en sonunda iki parmak oldu. Bu böyle bütün parmaklarımda devam etti. Teker teker bölündüler ve 5 parmak 10 a 10 parmak 15 e çıktı. Yeni çıkan parmaklarının yanlarında ise yeni küçük parmaklar ve o parmakların yanlarında yeni daha küçük parmaklar çıktı. Korkudan rüyamdan zıplayıp uyanınca elime baktığını hatırlıyorum o kadar korkmuştum. Bunun tabiri ne olabilir ? Allah’a emanet olun hayırlı günler…

Okudunuz mu?  Rüyada Papatya Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek

Tohat
Yaşayacağın üzüntü ve zorluklara işarettir. Bu durumdan çekeceğin sıkıntılar çoğalabilir. Bir an kendini işin içinden çıkamaz olarak görebilirsin. Fakat çaresizliğin yerini çözümler alacak ve sıkıntıların son bulacaktır. Doğrusunu sadece Allah bilebilir.


rüyada baş parmağın çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada patates soğan görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada parmaklardan parmak çıktığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.