Anasayfa
5 Ocak 2022, 13:25
missa04
Abone

Namazda kelime i şehadet nerede söylenir

Namazda kelime i şehadet nerede söylenir

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm 2 sorum var cevaplayana veya cevaplayanlara teşekkür ederim.

1.Cemaatle namaz kılarken hoca Fatiha’yı zammı sure’yi okurken içimden La ilahe illAllah Muhammedün resulullah ve Allah’tan başka ilah yoktur, Hz.Muhammed (S.A.V) efendimiz Allah’ın kulu ve resulüdür diye söylüyorum sürekli namazıma bir şey olurmu ? namazım bozulur mu ? alışkanlık etmiş bende söylemezsem içimden rahat etmiyorum niyeyse 🙂

Okudunuz mu?  Camide yapılan ibadetler nelerdir

2. Sorumda: Whatsapp’dan içimden geldiği için hoşuma gittiği için ayet paylaşıyorum da Riya’ya girerim diye çok korkuyorum ama içimden geliyor hoşuma gidiyor paylaşmak riya olur mu ? günahı varmıdır ?


Yorum: Namazda kelime i şehadet nerede söylenir

arifselim
Aleykum selam. İmam kıraatte iken susmak ve tefekkür etmek gerekir. Hanefilerde imamla kılarken kıyamda sübhanekeden başka bir şey okunmaz. Namazda iken kelime-i şehadet sadece tehiyatı okurken okunur. İçinden geçen bu dualardan veya kelimei tevhitten dolayı namazın bozulmaz. Dini paylaşımlar yapmak ise eğer bir faydasını umuyor ve gösterişten kaçınabiliyorsan elbette yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Şii namazı kabul olur mu

kelime şehadet ne zaman söylenir

Bu kategoride yer alan Babadan para çalmak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda kelime i şehadet nerede söylenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.