Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:23
missa06
Abone

Erkek eşine güzel görünmek zorunda mı

Erkek eşine güzel görünmek zorunda mı

Hey
Hanımı mesela vücut kıllarını almasını isterse almak zorunda mı? Bazı kadınlar erkeklerin kıllı olmasında tiksiniyorlar. Kadınlarda da kıl var ve alıyorlar. Bunu neden erkekler yapmıyor. Sonra kadın niye aldatıyor oluyor durum. Hep kadınlar mı eşi için bakımlı olmak zorunda. Neden kadının isteğine saygı duyulmuyor…

Okudunuz mu?  Yuva yıkmak zina yapmak

Yorum: Erkek eşine güzel görünmek zorunda mı

Omer Faruk
Erkeğin fıtratına dönük kadınlaşmasına sebep olmayacak her türlü bakım erkek için de helaldir. Bunlar eşlerin karşılıklı anlayışı ile oluşur. Burada temel kriter, erkeğin kadınlaşmamasıdır. Aksi takdirde vücut bakımı ve eşine karşı çekici olma görevi erkek için de vardır.

Okudunuz mu?  Cin insanlarla cinsel ilişkiye girer mi?

Yorum: Erkek eşine güzel görünmek zorunda mı

Kayıtsız Üye
Bahsi geçen kıllanma koltuk altı ve kasıklar içinse zaten dinen almak zorunda aksi haramdır. Ama bacak ve kol konusunda ne kadın ne erkek buraları yolmak aldırmak zorunda değil. Erkeklerin de kadınların bacaklarındaki kıllara neden takık olduğunu anlamış değilim. Çok aşırı bir kıllanma vardır anlarim da aksi bir durumda bana kadına zulm geliyor..
Bir kadın olarak hiç de sorun yapmadim evlendim hala da sorun yapmam. Esim de yapmaz.

Bu kategoride yer alan Hz.Yusuf ne zaman doğmuştur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkek eşine güzel görünmek zorunda mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.