Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:25
missa06
Abone

Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar

Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar

Kayıtsız Üye
okb hastalığı olan biri psikiyatriyi,psikologları, hocaları, normal doktorları , hacematı vb şeyleri denemiş ama bir türlü çözüm bulamamışsa, vehimden vesveseden ve bunların sebep olduğu mide bağırsak sorunlarından kurtulamamışsa, kişi ne yapmalıdır? sürekli korku duyuyorsa ve bu korkular pek çok şeyi yapmasına engel oluyor sonrasında da depresyona girip Allah’a isyan eden biri ölmeyi isteyebilir mi? ölmeyi isteme sebebi bu hastalıkların ruhsal bunalımın ne yaparsa yapsın geçmemiş olması.

Okudunuz mu?  Nasıl taharet almam lazım küçük ve büyük tuvalette temizlik nasıl yapılır?

Yorum: Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar

Kayıtsız Üye
öncelikle bayan mısınız yoksa bir beyfendi misiniz bilmiyorum ama en önemli şey şükretmek her halimize şükretmeliyiz yeminle bu gözler öyle şeyler gördü ki şuan her aklıma geldiğinde şükrediyorum!


Yorum: Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar

Kayıtsız Üye
bayanım. şükretmek lazım evet ama şükredemeyeceğim kadar ruhsal ızdırap , hastalıklar çekiyorum ve korkular da cabası. ben hastalıklar yüzünden güçsüz kaldıkça şeytanlar sıkıştırıyor. ben buna şükredemiyorum işte çünkü ömür boyu psikolojik sorunlar çektim ve hala çekiyorum. tahammülüm kalmıyor

Okudunuz mu?  Özel güvenlik görevlisinin gece önlem alarak 1-2 saat uyuması doğru olur mu?

Yorum: Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar

Günahkarlık
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, Allah şifa versin. Benim sana tavsiyem bol bol dua ve zemzem içmen, zemzemi ne niyetle içersen Allah onu verirmiş. Sabır kardeşim psikolojik hastalıklar çok zor bilirim. Ama Allah’a derdini anlat, anlatırken samimi olursan Allah verir. Zemzemi de unutma derim.

Okudunuz mu?  Ya Dafil Belaya Idfe' Annel Belaya Vel Kazaya Fe Allahü Hayrun Hafizen Ve Hüve Erhamerrahimin

Selametle.


Kayıtsız Üye
Sayın ‘Günahkarlık’. Allah razı olsun. zemzemi cidden içip içerken bekletip dua edip içiyorum. neler denemedim ki bir bilseniz


Omer Faruk
< okb hastalığı olan biri psikiyatriyi,psikologları, hocaları, normal doktorları , hacematı vb şeyleri denemiş ama bir türlü çözüm bulamamışsa, vehimden vesveseden ve bunların sebep olduğu mide bağırsak sorunlarından kurtulamamışsa, kişi ne yapmalıdır? sürekli korku duyuyorsa ve bu korkular pek çok şeyi yapmasına engel oluyor sonrasında da depresyona girip Allah’a isyan eden biri ölmeyi isteyebilir mi? ölmeyi isteme sebebi bu hastalıkların ruhsal bunalımın ne yaparsa yapsın geçmemiş olması. >
Sevgili kardeşim,

Okudunuz mu?  Kafirlerin ebedi cehennemde kalması nasıl adalet olur? Cehennem azabı neden ebedi olsun?

Tabi olduğunuz dinin peygamberi: "Ey Allah’ın kulları şifa arayınız!" diyor. Daha düne kadar tedavi edilemeyen pek çok hastalık bugün tedavi ediliyor. Sizin hastalığınız da imtihanınızdır. Bundan dolayı ölümü dilemek yerine bu hastalıkla "MÜSLÜMAN" azmi ve ümidi ile mücadele ederseniz, bundan etkilenip mücadele edecek diğer hastalara örnek olursunuz. Bu da kendi adınıza Allah’a KULLUK olur.

Okudunuz mu?  Cuma gecesi ne zamandır? perşembemi yoksa cuma gününün gecesimidir?

Malum müslüman Allah’tan ÜMİT kesmez. Şifa ise ümit olmadan gerçekleşmez. Aynı kanser hastalığına sahip olan kişilerden biri ÜMİT sahibi olduğu için iyileşiyor diğeri ise ölüyor.

Senin hastalığının temeli psikolojik, eğer denemediysen HİPNOZ çok önemli bir tedavi yöntemidir. Hiç vakit kaybetmeden müslüman bir hekim olan, yakından tanıdığım Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesin’de çalışan Kenan TAŞTAN Hoca’ya başvurun. Bi iznillah şifa bulacağınızı umuyorum. Youtube’da videoları var, eminim siz de ikna olacaksınız.

Okudunuz mu?  Tesbih Çekerken Neler Söylemeliyim, Neler Yapmalıyım?

Allah’tan emin olun, Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
G:
Teşekkürler bakacağım dediğiniz kişiye. Fakat para tuzağı değildir inşAllah. Ben ailemden gizli bioenerjiye bile gittim kendi biriktirdiğim paramla. Hiçbir şey değişmiyor. Olumsuz düşünmeyi bırakamıyorum ve ‘her şey olacağına varır’ derler ya benimki hep düşündüğüm şeye varıyor. Hayatımızı biz yaratmıyoruz sonuçta böyle olması beni çok bunalttı. Her şey olacağına varmıyor ben nasıl olursam ona varıyor mesela. Keşke peygamberimiz (sav) döneminde yaşayan Müslümanlardan olsaydım. böyle bir sıkıntım o zaman olursa ona danışır dua isterdim. Bana kim ne derse desin değiştiremiyorum bazı şeyleri ve inanın korkular takıntılar büyük hastalıklardan daha ızdıraplı olabiliyor. Burası imtihan dünyası, elbette imtihan olacağız ama ben matruska gibi hastalık içinde hastalık çekiyorum. bu psikolojik takıntılarım benim diğer hastalıklarımı büyütüyor.

Okudunuz mu?  Vitir namazında kunutu kağıttan okumak

Omer Faruk
< Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesin’de çalışan Kenan TAŞTAN Hoca’ya başvurun. >
Hoca dediysem, din satan hocaları kastetmedim. Kendisi alanında uzman TIP DOKTORUDUR. Dolayısıyla para tuzağı diye bir şey söz konusu olamaz. Sosyal güvenceniz var ve bunu devlet karşılıyor.

Okudunuz mu?  Şiilik nedir? tam olarak neye inanırlar? ibadet şekilleri nasıldır?

Kayıtsız Üye
anladım peki. ben bioenerjici gibi biri sandım videolarını görünce, hipnoz videoları vardı. çok şey denedim hem sabrım, hem param bir sürü şeye gitti . sanki taş devrinde yaşıyoruz. doktorlar sorunlarımı çözemiyorlar


Ruhsal

Bu kategoride yer alan İddiasız oynanan Tavla ve Okey gibi oyunları oynamanın hükmü nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ruhsal bunalımlar ve hastalıklar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.