Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Beynimizde ve Zihnimizde Olmayan ama ağzımızdan yanlışlıkla çıkan kelimeler

Beynimizde ve Zihnimizde Olmayan ama ağzımızdan yanlışlıkla çıkan kelimeler

arifk58
Selamun Aleykum
Herkese iyi akşamlar;
Arkadaşlar bu akşam ailecek masada oturuyorduk bende ablamla şakalaşıyordum ablam bana bir şey yaptı bende şaka manasında bir daha bunu yaparsan kötü olur felan dicektim ama ağzımdan
bir daha bunu yaparsan dedim 1 saniye bekledim ALLAH büyüktür dedim sonra aklımdan düşündüm acaba kötü bir şey mi çıktı ağzımdan diye şu aralar aklıma hep vesvese tarzında düşünceler geliyor acaba bu ettiğim kelimeden dolayı bir günah işlemişmidirim?
Teşekkürler:)
Belki tam sorumu size yansıtamadım ama siz şoylede anlayabilirsiniz aklımızda ve zihnimizde kesinlikle olmayan bir cümlenin veya kelimenin dilimizden çıkması?

Okudunuz mu?  Tuvalette Temizlenirken Kötü Hissediyorum. Gusül Gerekir Mi?

Yorum: Beynimizde ve Zihnimizde Olmayan ama ağzımızdan yanlışlıkla çıkan kelimeler

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu aklına gelen düşünceler vesvesedir. Vesveseden dolayı insana günah yoktur. Ayrıca insanın istemeden ağzından uygun olmayan bir şey çıkması da günah değildir.

Bu kategoride yer alan Çağrı merkezinde çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beynimizde ve Zihnimizde Olmayan ama ağzımızdan yanlışlıkla çıkan kelimeler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.