Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:26
missa04
Abone

Nişanlımın ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz

Nişanlımın ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz

Kayıtsız Üye
Merhaba, nişanlımla 6 aydır nişanlıyız haziranda düğünümüz var. Nişanlımın ailesi kürt diyarbakırlı biz ise bulgaristan göçmeniyiz izmirliyiz . Aramızda çok fark olmasına rağmen birbirimizi sevdik ailemde nişanlımı çok sevdi ama nişanlımın ailesi çok tuhaf. Anneme biz aslında istemeye gelmemiştik, düğüne ne gerek var gibi şeyler söylemiş kayınvalidem. (bu arada herkese çok iyi davrandım saygıda kusur etmedim) görümcelerim bana üstünlük kurmaya çalışıyor vs. Aslında bu yaşananları nişanlım da farkında sen bana bak kimseyi umursama diyor ama ne kardeşlerine söz geçirebiliyor ne başka bişey. Haziranda düğünümüz var nişanlımın ailesi hiç ama hiç umursamıyor. nişanlım da birilerinin gazına geliyor bana bazen imalı laf ediyor. Bir de öyle bir tuhaf durum var ki ilişkimiz biterse bunun sebebi ben olacakmışım, tüm akrabalarına çevredeki herkese böyle mesaj yaymışlar (Allah korusun bitmesin biterse de hayırlı değilmiş) ne yapacağımı bilmiyorum. Bazen diyorum ki umursamıcam önemli olan evleneceğim kişi diyorum ama nişanlım da onların gazına geliyor bana abuk subuk davranıyor böyle de güvenim sarsılıyor. Biz ailecek olarak onlara hiç ırkçılık yapmadık zaten de öyle bir ailede değiliz ama onlar bizi küçümsemeye başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum iki arada bir derede kaldım basen bitse yeri diyorum tavsiyenize ihtiyacım var.

Okudunuz mu?  Mezi ve meni ile sorular

Yorum: Nişanlımın ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz

Kayıtsız Üye
Uzaklaş kardeş o aileden. Balık baştan kokmuş. Zararın neresinden dönersen kAr.


Yorum: Nişanlımın ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz

Kayıtsız Üye
Yol yakınken don bence. Her şey net ortada. Ailesinin gazına gelip sana böyle davranıyorsa, evlenince çok değişir ve daha çok kırıcı olur diye düşünüyorum. Bazen sevmek yetmiyor maalesef….

Okudunuz mu?  Cinlerden korunmak amacıyla takılan yüzüğün adı nedir

Demekki onlar sizin iyi niyetinizi çok kötüye kullanıyorlar. Sende ailende daha iyilere layıksınız: böyle düşün bence.

sağlıcakla

Bu kategoride yer alan Gece kuran sesi duymak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlımın ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.