Anasayfa
17 Ocak 2024, 14:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Dua okuduktan sonra rüya görmek

Dua okuduktan sonra rüya görmek

Kayıtsız Üye
Dua okuyup uyuduğum her gece garip rüyalar görüyorum
Değerli hocalarım merhaba,

Son 1-2 haftadır yatmadan önce her gece Esma’ül Hüsna’lar ve çeşitli dualar okuyup uyuyorum. Ancak bu duaları okumaya başladıktan sonra rüyalarım hep sıkıntılı oluyor. Bir rüyamda önemli bir sınavda uyuyakalmıştım ve sınavdan kalıyordum. Diğer rüyamda evde yangın çıkmıştı eşyalarımı ve ailemi kurtarmaya çalışıyordum, yine başka rüyamda bir arkadaşım gece karanlık bir anda bana yol tarif etti ve giderken öldüm, nasıl öldüm bilmiyorum, ama hayalet olarak dönüp arkadaşıma neden bana bunu yaptın ben sana güvenmiştim diyordum. Dün gece Kandil gecesi olduğu için yine dua okudum ve rüyamda her yaz gittiğimiz denize gittiğimizi gördüm. Etraf çok kalabalıktı her yer kurumuş yosundu denizin rengi değişikti güya insanlar pisliyormuş içine (dışkı görmedim) denize giremedim hep koştum boş temiz yer bulamadım ve çok üzüldüm. Yine sabah içim sıkılmış şekilde uyandım. Acaba bunun nedeni nedir, neden rüyalarım böyle sıkıntılı bir yandan iyiye yormak istiyorum diğer yandan korkuyorum acaba bir büyü/nazar var o mu malum oluyor bana ya da sıkıntılı zamanları mı işaret ediyor? Sagolun hayırlı geceler.

Okudunuz mu?  Rüyada kafanın kanaması görmek

Yorum: Dua okuduktan sonra rüya görmek

arifselim
Gördüğün rüyalarının uyumadan önce ettiğin dualarınla bir ilgisi olduğunu düşünmüyoruz. İnsanın hassaslaştığı ve yoğun bir duygusal süreçten geçtiği zamanlarda sık rüyalar görmesi ve etkilenmesi normaldir. Bu rüyalar üzücü olabilir ama kötü bir manaları yoktur. Rüyaları önemseme ve Allah’a havale ederek hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

Yorum: Dua okuduktan sonra rüya görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir evdeyim evde de ailem varmış erkek kardeşim onun eşi kız kardeşim falan annem babam da var ama onları göremedim her neyse sonra daha doğmamış olan yeğenimi görüyorum sözde rüyamda doğmuş kucagıma falan alıp sevıyorum sonra gelinimiz de kucagına alıyor falan derken gelinin erkek kardeşi alıp kucagına sevıyor odaya falan getırıyor bende bısey olmasın falan dıyorum düşürmesin cocugu küçükmüş sözde erkek kardeşi baya neyse sonra erkek kardeşimi gördüm o da sevdi bebegıni sonra gelin bebeği alıp kuş kafesi gibi bişeyin içine koyup bir yere asıyor gülerek severek bebegı ama sanki rüyada normal bu gibi sonra bir anda yanımda kız kardeşim ve gelinimiz ellerinde kutu kutunun içinde kırmızımsı lokuma benzeyen çok güzel görüntülü bir tatlı ama sanki tadı pestil tadında onlar yerken bende niye aldınız kızım bu pahalıdır evde yemeklik alınması daha iyi gereksiz diyorum falan sonra onlar yerken bende bir tane aldım elıme ve yedım.. Sonra da uyandım yorumlar mısınız..

Okudunuz mu?  Sürekli Aynı Rüyayı Görmek

Yorum: Dua okuduktan sonra rüya görmek

arifselim
Merhaba. böyle bir rüyaya özel bir tabir yapamayız ancak yinede hayırlı, güzel ve sevindirici rüyalardan kabul edilir. Genel olarak rüya sahibi için güzel gelişmelere ve haberlere, hayırlı ve helal olan bir kazanç elde etmesine işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiare rüyasında hamur açmak

Kayıtsız Üye
Merhabalar öncelikle.. Rüyamda kızkardeşimle imam nikahlı kocamın anneannesinin evine gidiyorduk..Sonra kapıyı imam nikahlı kocam açtı hoşgeldiniz ama annem evde diyor neyse içeri geçiyoruz içerde eşimin önce anneannesini gördüm sonra kanepenin üzerinde kayınpederimin yattığını görüyorum üstü başı les gibi sanki sokakta kalmış da anneanneye sığınmış gibi bana bir şey dedi ama anlamadım neyse sonra masa görüyorum tahtadan gibi elimde bezle sofrayı silmeye başlıyorum ama üzerinde hiçbirşey yok sadece kırıklar var bezle onları siliyorum derken kayınvalidem içeri girdi tabi hemen ortam gerildi sonra yanıma geldi ve benimle konuşuyor tabi şok oluyoruz kızkardeşimle direkt birbirimize bakıyoruz sonra bana diyor ki bak şurayı da sil şurada da kırık var falan.. Şimdi nişanlımla ki (aynı zamanda imam nikahlı kocam)birlikteyken baştan beni isteyen kaynanam sonradan düşman gibi oldu.. Yok sayıyordu beni gerçekte insan yerine dahi koymuyordu kesinlikle muhattabi kesti istemedi beni.. Fakat ben namazlarıma dualarıma devam ettim onlarla barışmak için ettiğim dualar yüzünden mi böyle bir rüya gördüm acaba gerçekte de kayınvalidem ile barışçağımızın işareti mi bu acaba?

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin istihare namazı

Tohat
Merhaba. Rüyana göre tatsızlıkların er geç bir gün son bulacağına ve her iki tarafın birbirini hoş karşılayıp kabulleneceğini, ferah ve huzur içinde hissedeceğine delalet ettiği gibi bu rüyayı daha çok eş tarafından görülecek güzellikler, iyilikler ve ihsanda bulunma gibi durumlar ile mutlu olmaya şeklinde tabir edilmektedir. Her iki durumda da rüya sahibinin mutlu ve huzurlu hissedeceği bir döneme girmesi olası gibi görünen müjdeli bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hoca görmek

YANGIN DUASI

Bu kategoride yer alan Rüyada Kötü Yüzlü Adam Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua okuduktan sonra rüya görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.