Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yüzden kurt çıkması

Rüyada yüzden kurt çıkması

Kayıtsız Üye
Rüyada yüzümden kurt çıktığını görmek
Selamünaleyküm hocam.
Rüyamda bir odadayım yanında annem ve bir kaç kişi daha var. Yanağımda elma kurdu gibi küçük bir kurt var. Önce annem tutup çekiyor kurdu ama çıkmıyor, daha çok içime kaçıyor sonra ben sivilce sıkar gibi sıkıyorum kafası çıkıyor sonra tutup elle çekiyorum ve içeriye yere fırlatıyorum kurdu yere düşünce daha büyük oluyor ve daha uzun oluyor sonra hızla kaçıyor ve kurt yeşil renk gözüme çok çarpıyor rengi çıkarınca tiksiniyorum ve bide kurt animasyon gibi sizce bu neye işaret yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Rüyamda yanağımdan kurt çıkıyordu yanimda annem vardı sanırım önce o cımbızla çekiyordu biraz ama çıkmıyordu geri yüzüme giriyordu sonra ben sivilce gibi biraz sıkıyorum kafası çıkınca tutup çekiyordum kurt yanağımdan yere fırlayıp hızlıca gidiyordu yere düşünce büyük oluyordu uzun ve yeşil bir kurttu elma kurdu gibi ama animasyon gibiydi gerçek kurda benzemiyordu sizce bu neye işarettir yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada yolları su bastığını görmek

Yorum: Rüyada yüzden kurt çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Tatlı dilli birinin seni etkilemesine, sana yakın davranarak sana yaklaşmasına dostane veya yeni bir ilişkiye başlamak gibi bir durumun yaşanmasına fakat bu kişinin kibirli olma gibi bir huya sahip olduğuna delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

rüyada yüzünden kurt çıkması, rüyada vucuttan kurt cikarmak, rüyada yuzunden jurt cikartmak

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yüzden kurt çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.