Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:19
missa06
Abone

Eşinden habersiz para almak

Eşinden habersiz para almak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben eşimden habersiz cebinden para alıyorum. Eskiden böyle bir davranışım yoktu para lazım olduğu içinde yapmıyorum. Benim eşim içki içen zina yapan biri Şimdide her hafta kumar oynuyor. Bende diyorum ki artık o bu yiyeceğine benim çocuklarım yesin. O parayla evime bir şeyler alıyorum çocuklarıma harcıyorum Yani gizli saklı bir şeyler alıp satmıyorum Kendimi çok tuhaf hissediyorum sonra ama o para kumar masasında kalacağına ben kullanım diye yapıyorum Acaba günahım nedir Bunun için günaha girmek istemem
Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Hz. Ali ismi anılınca neden kerremAllahu vechehu deniyor?

Yorum: Eşinden habersiz para almak

arifselim
Aleykum selam. Aile içerisinde erkek olan eş, ailesine bakmak ve her türlü zaruri ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Eğer bunu yapmıyorsa ihtiyacınız kadar olanını izinsiz alabilirsin. Ama bundan fazlasını almak caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Namazı bıraktım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşinden habersiz para almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.