Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Yetim anneleri sadaka verebilir mi

Yetim anneleri sadaka verebilir mi

Kayıtsız Üye
Slm arkadaşlar ben yetim annesi olarak eşimin sevabını hep yapmaya çalışıyorum ve aylık olarak sadaka veririm tabi benim zorlandığım dönemler oluyor ama evladımı asla mağdur etmiyorum çok şükür Allah c.c rızkımızı veriyor etrafta insanlar günaha giriyorsun yetimin hakkını başkasına veriyorsun diyorlar ama ben evladımda değil kendimde kesiyorum o kadar söyleniyorlar ki içime şüphe düştü ama ben mağdur insanları mutlu edince huzur buluyorum ki çok fazla Bir miktar olmadığı halde sizin öneriniz nedir bide yetim anneleri cennette gider derler açıklamasını sizden öğrenebilir miyim

Okudunuz mu?  Tecvid ilmine ait soru ve cevaplar

Yorum: Yetim anneleri sadaka verebilir mi

arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Sen iyilik yapmaya ve sadaka vermeye devam et. Elbette çocuklarını başkalarına muhtaç edecek hale sokmadan bunu yap. Öncelik daima evlatların olmalıdır. Eğer buna dikkat ediyorsan insanların ne dediğini önemseme. Sadece o insanlara dua et ve yoluna bak. Yetim anneleri evlatlarını terbiye eder ve güzel bir islam ahlakı ile yetiştirmeye çalışırsa elbette karşılığını fazlasıyla alacaktır.

Bu kategoride yer alan Peygamberlerde bulunması gereken özellikler nelerdir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yetim anneleri sadaka verebilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.