Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma

Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm. Bayanım ve cinsel isteğim tavan. Mastürbasyondan kurtulamıyorum. Eskiden namaz kılmıyordum başıma öyle hastalıklar musibetler geldi ki kurtulamadım ve bu musibetler beni yanlış şeyler yaptığıma emin kıldı. namaz kılmaya başladım Allah’a yaklaşmak ve bu leş hayattan kurtulmak için. Sorunum şu ki kaygıların ve anksiyetelerim var takıntılarım yani. Takıntı yüzünden insanların arasında yemek yeme fobilerim , bulunma fobilerim var. Bu yüzden topluma karışık hayırlı işler yapamıyorum. Üzüntülüyüm, sürekli depresyon eve hapsediyor. Ve cinsel istek tavan yapıyor. Sürekli tövbe ediyorum ,yeniden yapıyorum . Kendimden tiksiniyorum topluma karışsam zinaya bu kadar yaklaşmazdım çünkü karşı cinse ya da hemcinslerime karşı böyle acayip arzu gelmiyor. Hep evdeyken uyuyamadığımda geliyor. İntiharı bile düşünüyorum. Allah’tan umut kesilmez ama hayatımızı bizim seçimlerimiz oluşturuyor yani ben kendimden ümit kesiyorum. Bayan olup böyle bir sorunu olan var mı? Acaba ruhum erkek ruhu mu? Durmuyor ya DURMUYOR. Ps: Her gün namazlarını düzenli kılıyorum ve 4 senedir Allah’a sürekli yalvarıyorum ama değişmiyor.

Okudunuz mu?  Pantolon üstüne dize kadar hırka giyilse tesettur sayılır mı?

Yorum: Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma

mertjundullah
Aleykümselam Hanımefendi. Oruç tutmayı denediniz mi nafile oruçlara önem verin. Aklınıza şehvet veya cinsellik geldiğinde hemen başka bir işle meşgul olmalısınız. Bunlara sürekli devam edin, aman masturbasyondan kurtulacam diye de dışarılarda Allah’ın haram kıldıklarına yönelmeyin. En önemli ve kökten çözüm ise size denk dünyanıza ve ahiretinize yardım edecek takva ehli birisi ile EVLENİN! Selametle..


Yorum: Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma

Omer Faruk
Kıymetli Kızım,

Allah kullarına çeşitli nimetler sunar ama bu nimetleri dengelemek gerekir. Aksi takdirde hem dünyamıza hem ahiretimize zarar verir. Sen zaten durumun hakkında yeterince açıklama yapmışsın ve durumun farkındasın. Cinsellik Allah’ın bize sunduğu harika bir nimettir. Bu nimeti yerinde kullanırsak hem hayattan zevk alır hem de karşımızda helalimize zevk veririz.

Okudunuz mu?  Cinsel Arzudan Nasıl Kurtulurum?

Evlenmemiş erkek ve kızlarda bu tür cinsel dürtüleri normaldir. Bundan rahatsız olacak bir şey yok. Ennagram denilen bir mizac kategorisi vardır. Senin gibiler ağırlıklı olarak ZİHİNSEL MİZAC türüne girerler. Toplumdan uzak durmak, hiç kimse ile görüşmeseler rahatsız olmamak gibi özellikleri vardır. Kolay ikna olmazlar, duygusallıkları (özellikle erkeklerde) oldukça azdır. Hareketi sevmezler, çok düşünür, plan yapar ve mükemmel olmaya çalışırlar.

Tabii anlattıklarından çıkarttıklarım bunlar ama seni görmeden bu konuda daha fazla bir şey söyleyemem. Öncelikle kendini iyi tanıman gerek. Her ne kadar bazı bilgiler vermişsen de bu bilgiler yeterli değil. Youtube’da müslüman bir hekim olan Kenan TAŞTAN’ın Enneagram ile ilgili videoları var. Onları dinle ve 3, 4 saatte önünde yeni bir hayat açılsın.

Okudunuz mu?  Kadında mezi meni

Kendinden nefret etme, ümidi kesme çünkü bunlar yalnızca seni zehirler. Unutma bu hayat yalnızca dünyadan ibaret değil. Eğer dediğimi yaparsan burada sana başka tavsiyelerde de bulunacağım. Şimdilik bu kadar…

Allah’a emanet ol….


Yorum: Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma

nurçiçek
Önce şunu söyleyeyim Omer Faruk beyin tavsiyesini çok faydalı buldum.

Ama bir kadın tavsiyesi de isterseniz diye yazmak istedim.
Önce "Acaba ruhum erkek ruhu mu?" diye bir şey yok. Kadınlarda da istek olabilir, bilimsel yönünü araştırın, anormal değil anlayacağınız, kendinize haksızlık etmeyin. Herkesin evlenme fırsatı olmayabilir, kısmet işi bunlar. Üç tavsiye vereyim.

1. Zihinsel meşguliyet çok önemli, illa insanlara karışmaya gerek yok.Mesela bir dil öğrenin bilgisayardan, ezber yapın, gramerine çalışın, bunu ciddiyetle isteyin ama. Kafanız meşgul olsun.
2. Spor yapın. Basit gelebilir ama enerjiyi farklı bir alana yönlendirirsiniz. Köyde yetiştim iyi bilirim, Yorgunken kolay uyur insan, fırsatı olmaz öyle düşüncelere.
3. Son tavsiyem üst değer belirleyin. Zevk aldığınız daha önemli bir şeyi ön plana alın. Mutlaka sevdiğiniz bir şey vardır, yemek yapmak, bilgisayarla oynamak, film izlemek vs. Bunlara öncelik verin.

Okudunuz mu?  Abdestim hep bozuluyor

Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Oruç tutmayı denedim üç senedir şiddetli sindirim sistemi sorunlarım var ve doktorlar bulamıyor. Sürekli mide bulantilatı var. ramazanda bile oruç tutamıyorum 2 senedir. Tutuyorum ertesi gün kusuyorum hep oruç gidiyor. Halsiz kalıyorum yani. Normalde de çok az yiyen biriyim sanmayın ki oruç tutmamak hoşuma gidiyor. Hep ağlıyorum oruç tutamıyorum diye. Zaten bunlar bu hastalık dönemimde arttı bu istekler. Evlenemiyorum maalesef keşke evlenebilsem, okuluma zorla gidiyorum sağlık sorunlarım yüzünden. Her gün tevbe istiğfar çekiyorum dualar ediyorum. Ağlıyorum utanıyorum sonra, bir uykuya dalamıyorum şeytan dürtüyor. Hep uyku öncesi oluyor. (Yatsıyı kılmış olmama rağmen, abdestli olmama rağmen) Çünkü hastalıklarım var gece uyuyamıyorum psikolojik sorunlarla beraber çekilmez oluyor. Saatlerce uyuyamayınca da şeytan gafil avlıyor. Çok üzgünüm. Allah’ın yardımını bekliyorum ama bu sorunu düzeltmeden Allah’tan bir şey istemeye yüzüm olmuyor. Sağlık sorunların düzelşe bir şeylerle meşgul olmak daha kolay oluyor. Hep evde durunca da nefis coşuyor. dışarıda karşı cinse böyle şeyler yapacak biri değilim yani göz binasından bile kaçınmaya çalışıyorum. Ama yıllarca helal birinin karşıma çıkmasını bekledim. O da olmuyor. Ne yapsam bilemiyorum 4 senedir helak olmuş durumdayım sorunlarla.

Okudunuz mu?  Adet döneminde dökülen saçlar

mertjundullah
Aynı sorunlardan ben de muzdaribim uyku sorunum vardı, Elhamdülillah yılmadım ümidimi kesmedim uyuyamadığım geceler ben de senin gibi o günaha düşüyordum ama hep kalktım namaz kıldım ve dua ettim pes etmedim ve yavaş yavaş düzene girdi. Okulda ben de aynı şekilde göz zinasından dahi kaçınmaya çalışsam da evde kendime engel olamıyorum. Şu sıralar biraz biraz kendime dikkat etsem de dayanamayıp malesef yine bozuyorum.

Okudunuz mu?  Kızlar ihtilam olur mu?

Ama duayı bırakmayacaksın Çünkü aslında hiçbirimizin Yüce Mevla’dan günahlarımızdan ötürü bir şey istemeye yüzü yok ama duamız olmasa Allah katında ne değerimiz olurdu? Benim de tek korkum bu yaptığımız günahtan dolayı artık Allah’a karşı pişmanlık duygumu yitirmem.. Pişmanlığımız olmasa tövbemizin ne anlamı kalır. Allah bizi arındırsın, yolunda sabit kılsın Amin..


Kayıtsız Üye
Kendimi meşgul etmeye çok çalıştım ama bir şeye odaklanamıyorum , bir sürü hastalıkla boğuşuyorum ve takıntılarla. Kendimi üzüntüden dolayı bir konuya veremiyorum. Sürekli üzüntü halindeyim çünkü sağlık sorunlarım yüzünden ve takıntım yüzünden stresim çok fazla. Bu stres ve üzüntü sürekli mutsuzluk yapıyor ve bir şeye odaklanmama izin vermiyor.kendimi bir şeye versem bile beş dakika sonra karnımdaki sancı ya da gelecek kaygısı beni birden paniğe düşürüp odaklandığım şeylerle bağlantımı kesiyor. Dil çalışmaya çok çabaladım bir türlü beceremedim. Bu istek zaten gün içerisinde çok sık gelmiyor. Ne zaman uyumaya uzanıyorum ve saatlerce uyuyamıyorum o ara ne oluyorsa oluyor. Gün içerisinde gelse de kontrol ediyorum namaz kılan biriyim zaten gusül almak gerekir böyle bir şey olunca. Eskiden yapsam da kalkıp gusül alıp namaza durmazdım, zaten Allah affetmez diye düşünüyordum, şimdi çok şükür. Bu tuzağa düşsem de hemen toparlayıp namaza duruyorum.benim üzüldüğüm nokta sürekli bu konuda tevbe edip yeniden yapmam. Direniyorum direniyorum sonra patlıyor. Çokta aşırı yoruluyorum

Okudunuz mu?  Adetliyken ihtilam olmak guslü icap edermi?

mertjundullah
Tövbene sadık kalmanın şartı seni harama düşüren ortamdan uzaklaşmaktır, misal; sigarayı bıraktım diye dilimizle tövbe edip de, sigara içilen ortamda muhabbet ediyorsak, veya sigara satılan yerlerden elimizi ayağımızı çekmiyorsak tövbemizde sadık değiliz hiç birimiz.. Bu yüzden tövbeye elbette ki devam edeceğiz, lakin ya sahabe gibi haramlardan aniden beri olacağız ya da yavaş yavaş azaltarak bırakacağız. Yavaş yavaş azaltmada da bazı şeyler için çok geç olmadan aceleci davranmalıyız.

Okudunuz mu?  Kadınlar adetliyken salat-ı tefriciye okuyabilir mi?

●Üzüntü:
Bu dünyaya gelişimiz zaten bir dert ve üzüntü üzerine kurulmuştur. Adem (as.)’ı hatırlayalım..

Mümin kula Allah yolundayken isabet eden her yorgunluk, musibet ve üzüntü, Allah tarafından onun günahlarına kefaret ve O’nun sevgili kulun olduğunun işaretidir. ■Peygamberimiz döneminde hiç derdi olmayan bir kadını (Sav.) nikahına kabul etmemiştir.

●Gelecek kaygısından kurtulmak için ise en mühim noktalar kadere iman ve Allah’a tevekkül. Sen tedbirini alırken de sonra da işini Allah’a bırkatın mı ve tedbirinden sonra da Allah’ı her zaman hatırladın mı gereksiz şüpheler, evham, yerini ona ‘Tevekkül’e’ bırakır.

Okudunuz mu?  Çarşaf çıkarmak pardesü giymek caiz mi?

Allah ayaklarımızı dininde sabit kılsın, Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Allah yardımcınız olsun inşaAllah
evlenmek için en ünlü Dua
YUSUF SURESİ 86. ayeti namazlardan sonra 5 defa okursan


Kayıtsız Üye
Bende evlenmeden önce öyleydim. Hatta cinsel içerikli film izlemeden uyumazdım. Evlendim yine aynı tek fark bir şey izlemiyorum artık. Bunun için evlenme. Bazı kadınlar çok fazla isterik. Bunun için sadece kendini oyalayacaksın. Başka bir şey yapacaksın aklına gelince. Benim eşim çok yoğun çalışıyor gelir gelmez uyuyor yani var yada yok belli değil. Senin de evleneceğin adamın böyle olma ihtimali de var. Evliyken yapmak çok daha üzücü. Sürekli eşini suçluyorsun. Yetmiyor seni istemediğini düşünüp kendinden nefret ediyorsun her gün acaba ne oldu tiksindi mi benden çirkinleştim mi diyorsun psikolojin daha da bozuluyor. Her gün daha da üzülüyor ağlıyor içine kapanıyorsun buda seni mastürbasyona itiyor. Daha fazla yapıyorsun. Dediğim gibi bu sebeple evlenme. Kendini oyala sabah 7 de uyuyorum bende senin gibi. Sabaha kadar kafaya takacak bir sürü şey buluyorum. Sabaha kadar oyun oynuyorum. Ya kendini gece oyalayacak bir şey bul yada erken yat. Birde gündüz biraz yorulup erken kalkmış olursan o gece canın bir şey istemez. Bir dene en azından.

Okudunuz mu?  Adetliyken salavatı şerife okunurmu

Ataturk

Bu kategoride yer alan Adet düzensizliği yaşayan bir kadın ibadetlerini yerine getirmede nasıl hareket etmelidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bayanlarda mastürbasyon ve kurtulma Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.