Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa05
Abone

Dinsiz imansız demek

Dinsiz imansız demek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bayanım dini konularda sizler kadar olmasa da Allah’a şükür ailemden öğrendiğim ve kendi çabalarımla öğrendim ama hala bilmediklerim var. Sorum babam rahmetlik küfür falan etmezdi. Ben genç kızken bir gün neye sınırlı olduğunu bilmiyorum. Ben yukarıda o aşağıda idi . Dine kitaba sövmeye başladı. Bende babam duymadı evladına küfür edilir mi dinsiz imansız kal dedim. O zaman bunun dinden çıkardığını Bu gün öğrendim.
Benim durumum şuanda nedir? Çok korkmaya başladım. Ne yapmam gerekiyor,?

Okudunuz mu?  Anneyi üzmek günah mı?

Yorum: Dinsiz imansız demek

arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde sözler söylemek insanı dinden çıkarır Allah muhafaza. Senin dediklerin ise birer bedduadır ve haddi aşmaktır. Dinden çıkarmasa bile haram sözlerdir. Tövbe istiğfar et ve bir daha bu tür sözleri kesinlikle söyleme.

Okudunuz mu?  Hz.ebubekirin bütün malını islam uğruna hibe etmesi

birine imansız demek

Bu kategoride yer alan İftitah tekbirinde "Allahu ekber" demek şart mıdır? Yalnızca elleri kaldırmak yeterli olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinsiz imansız demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.