Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:20
missa06
Abone

Hz İsa’yı efendimizden çok seviyorum

Hz İsa’yı efendimizden çok seviyorum

Kayıtsız Üye
Allah ın gönderdiği bütün peygamberlere iman edip hepsini seviyoruz ama ben diğer Müslümanlara göre Hz.İsa yı efendimiz (sav) den daha çok seviyorum bunun günahı var mıdır. Yani içimden geliyor sadece yoksa hepsini çok seviyorum

Okudunuz mu?  Malın satılması için dua

Yorum: Hz İsa’yı efendimizden çok seviyorum

Omer Faruk
Selamün Aleyküm kardeşim,

Hz. İsa’yı Kur’an’a göre mi seviyorsun, yoksa hristiyan geleneğinin inşa ettiği filmlere göre mi seviyorsun? Eğer Kur’an’a göre seviyorsan, Kur’an şunu daha fazla sev bunu daha az sev diye bir öneride bulunmuyor. Kaldı ki biz Rasulleri, Allah’ın elçisi oldukları için seviyoruz. Yoksa kara kaşına kara gözüne filen aşık değiliz.

Okudunuz mu?  Tığ işi erkek bebek hırkaları

Eğer hristiyan geleneğin inşa ettiği filmlere göre Hz. İsa’yı seviyorsan, bu bilgiyi düzelttiğinde Kur’an’ın sevgiden ne demek istediğini anlayacaksın.

Selametle kal kardeşim.

Bu kategoride yer alan Hz Zülkarneyn filmi varmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz İsa’yı efendimizden çok seviyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.