Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hamur Yoğurmak

Rüyada Hamur Yoğurmak

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim hayra çıksın inşAllah.Sabah namazından sonra uyudum rüyamda af edersiniz tuvaletteyim tuvaletimi yapı cam ama arkamdan içeri bizim neredeyse bütün aile eşim akrabalarm giriyor gidin dememe rağmen çıkmıyorlar rahatsız oluyorum üzerlerine maşrapayla şu döküyorum sonra başka tuvalete geçiyorum birisi dedikodu yapıyor dışarıdan sesi geliyor sonra sinirleniyorum gidip ona imalı laf dokunduruyorum yaptığının yanlış olduğunu lafını ettiği kişi eşimin babannesi sonra mutfağa gittim sağ elimle bir hamur yoğuruyorum ufak bu leğen sonra babane bana maya veriyor onuda katıyorum içine yoğururken ocakta bir şeyin suyu kaynarken taşıyor etrafta kadınlara o taşan ne deyip bakıyorum tencerede haşlanmış patatesler vardı pişmiş bunlar diyorum .sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Yorum: Rüyada Hamur Yoğurmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Dünya hayatının maddi anlamda iyi olacağına, çalışmalarına, çok fazla emek vermene bağlı olarak başarılarının artacağına dolayısıyla kazancının çoğalacağına madden iyileşeceğine delalet eder. Sadece dünya hayatını düşünmen maneviyatına zarar verebileceğini her ikisini eşit şekilde ilerletmeye çalışman gerektiğine işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Güllü Hamur Yoğurmak

Tubisseo
Selamın aleyküm.Rüyamda yeni evli bir arkadaşımın evine ziyarete gitmiştim.Hamur yoğuruyordum ve içine kırmızı pembe gülleri kopartıp atıyordum.Güllerle hamuru yoğuruyordum hamur kırmızı bir hal almıştı.Hamur baya uğraştıktan sonra yumuşacık olmıştu helva gibi tepsinin yarısı dolmuştu kalanını doldurmaya çalışırken uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Eski Hoşlandığın Kişiyi Görmek

Yorum: Rüyada Hamur Yoğurmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Kazancının, gelirinin her daim helal olacağına ve kendi emeğinle, alın terinle kazanmaya çalışarak hak ettiğini bilerek elde etmeye çalışacağına, özel hayatınla ilgili olan yönü ise kısmetinin açılacağına, bir ilişkiye yelken açacağına, gönül ilişkisine veya ilişkinin daha iyi seyirde ilerleyeceğine delalettir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

JaNa
Iyi günler.
Rüyamda arkadaşımdaymışız. Misafirleri için hamur yoğurmuşum ama yerde yoğurduğum için onu kullanmak istemiyorum. Sonra onun komşusundan istiyoruz. Bize poşette çok büyük hamur veriyor. Onu da ben alıyorum. Sonra bir an annemin yanımda olduğunu görüyorum. Ben parçalara ayırıp anneme veriyorum. Annem de açıyor. Öyle de uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Hilal görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Her türlü güzelliklere nail olacak kadar hayırlı ve güzel bir rüyadır. Zenginliğe adım atacak hayırlı yollara, bereketinin çok olmasına maddi konuda sıkıntı çekmeyeceğine ve bu güce emeğinle alın terinle çalışıp emek vererek elde ettiklerinle elde edeceğine bunun mükafatını da maddi, manevi olarak kazanacağına sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat geçireceğine işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

imam nablusi rüyada hamur yoğurmak, Ruyada hamur nablusı

Bu kategoride yer alan Rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyalarım çıkıyor gibi şeyler söylemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hamur Yoğurmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.