Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:05
aile
Yönetici

Babam Beni Evlendirmiyor

Babam Beni Evlendirmiyor

Kayıtsız Üye
Ben annemi kaybettim.Bekarım. Dolayısıyla ister istemez zinaya düşüyorum. Babam her seferinde evliliği bana koz olarak kullanıyor.
"Kim gidecek senin dünürüne" diyerek bana muhtaçsın gibilerinden laflar söylüyor.5 vakit namaz ve Kuran okumama rağmen zinaya düşüyorum.
Pişman bile olsam kısır döngüye giriyorum. Ve diyorum ki artık "Evlenmeyi bana koz olarak kullanıpta zinaya yönlendiren babaya lanet olsun" diyorum. Yaptığım zinalar günahı bana mı aittir? Konuya açıklık getirirseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Evlenme teklifi...

Yorum: Babam Beni Evlendirmiyor

ACİLSERVİS
Yaptığın zinanın tüm günahı sana aittir. Düşündüğün şeyler bahaneden başka şeyler değildir. Babanın arkasında saklanmaktan vazgeçip yakın akrabalarla vb planlar geliştirip evliliğe adım atman gerekiyor.


Yorum: Babam Beni Evlendirmiyor

Kayıtsız Üye
O zaman ileride bende baba olunca aynısını yaparsam mesul olmam. İki çıngan çıkarırım vebalden kurtulurum 🙂 Öyle değil mi admin.

Okudunuz mu?  Kocanın Karısına Karşı Görevleri

Yorum: Babam Beni Evlendirmiyor

ACİLSERVİS
Baban sana terbiye ve dini bilgini vermemişse bundan sorumludur hesabını verir. Sen büyüdün ve zina edip günahını babana yüklemek istiyorsun böyle bir şey olmaz. Aklın tamamlandı onu kullanıp sorumluluklarını yerine getir.
Çocuğuna gelince her babanın seninde sorumlulukların olacaktır bunları yerine getirmezsen günahı elbette boynuna olacaktır. Çocuğun sonra büyüdü ve zina etti o zaman sorumlusu olmazsın.

Bu kategoride yer alan Evlenmeyi düşündüğüm bayan benden büyük başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam Beni Evlendirmiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.