Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek

Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek

mertjundullah
Selamun aleyküm
Ben oruç tutunca üniversitede başım aşırı ağrıyor
ve derste neredeyse son 2-3 saat hiç aktif olamıyorum. Çalgı aletli müziklerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışan birisiyim. Bahsettiğim durumlarda internetteki bazı baş ağrısı geçiren frekans dozlarından dinlesem zaten ritm veya müzik aleti yok.

Okudunuz mu?  Çok Az Rüya Görmek Neden Olur

Bir de bazen rahatlamak veya zikrederken kendimi rahat bir ortamda hissetmek adına doğa sesleri dinlesem zikir ibadetine zarar verir mi, Saygılarimla..


Yorum: Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek

vel Fecr
ibadetine zarar verip vermediğini kendin tespit edebilirsin. dinledikçe kalbinde dünyaya kayma meylediyorsan dinlemeyi kısman gerekebilir.
bu durumlarda kuranın türkçe meallerini dinlemenide tavsiye ederim.
insanın suduru gerçekten genişliyor.

Okudunuz mu?  Zina eden birini ailesie haber vermek günahmı?

Yorum: Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek

mertjundullah
Sınıfta Kur’anı Kerim de dinliyorum ve gerçekten insanın gönlüne verdiği huzur anlatılmaz. Ama başımın ağrısında bu frekansları dersten kopmamak adına o frekans dozunu kullanmanın dinen bir zararı var mıdır, ‘müzik hükmüne geçer mi?"


Yorum: Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek

vel Fecr
bu konuda haram veya helal hükmü koyacak kadar alim değilim. dediğim gibi senin kalbini kötü anlamda etkiliyorsa dinlememen veya az dinlemen daha hayırlı olacaktır.
çünkü kalbi ne ile doldurursan ona meyleder.

Bu kategoride yer alan Faizle ilgili Ayetin iniş Sebebi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ses Dalgaları (Frekans) Dinlemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.