Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede Leylek Görmek

İstiharede Leylek Görmek

Kübra58
Esselamu aleyküm hocam. Evlilik için yapmıştım istihareye. Rüyamda hatırladığım kadarıyla önce ikiz erkek iki çocuktan birisine babası arabayla çarpmış ölmüştü annesi falan ağlıyordu sonra babasının kaza yaptığı anı gördüm çarpmamak için uğraştı hatta ayakları yere degiyordu arabadan.daha sonra ben otobüse bindim otobüs çok hızlıydı bizim köye gittim babamgil falan da oradaydi. Leylek görüyorum kanadı ya da ayaklarından biri sakatti ve ip bağlıydı. Uçurtma gibi o ipten tuttum leylek de uçmaya çalıştı.sonra sonra derenin karşısına geçtik yanımda babam vardı.babam sararmış otlara bakıp bizim köy eskiden böyle olmazdı dedi galiba bu sıra uyandim.
Rüyanın yorumlarsaniz şimdiden teşekkürler. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ev görmek

Yorum: İstiharede Leylek Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Akılda herhangi bir şüphe kalmaması adına istiharenin duygulara yönelik olarak tabir edilmesi daha uygun görülür. Uyanırkenki hislerde oluşan iyi veya kötü hisler olumlu veya olumsuz olduğunun bir göstergesidir. Buradan yola çıkarak anlayabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan İstihare namazı hakkında bir soru başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede Leylek Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.