Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada İçinden Cin Çıkması

Rüyada İçinden Cin Çıkması

cratec
Selamün aleyküm. Öncelikle belirteyim ki erkeğim, yaşım 28 ve bu aralar evleneceğim biri ve işim de olmamasına rağmen evlilik düşüncesi fena zihnimi kurcalamış durumda.

Rüyamda içimde birkaç tane(yanlış hatırlamıyorsam 4 tane) cin olduğunu ve birisinin bunları çıkarmaya çalıştığını görüyordum. Sonuncuya gelinceye kadar hepsini çıkardı fakat sonuncusunu çıkarırken kendimi tutamayıp konuşuyordum. Ben konuşunca da işlemi baştan yapmak zorunda kalıyordu. Birkaç defa tekrarlandı(bu da yanlış hatırlamıyorsam 6 defa) bu durum ve en sonunda bana konuşmamam gerektiğini işaret etti. Ben de kabul ettim. Tam son cini de çıkarmak üzereydi ki uyandım. O cini çıkarırken de konuşmamak için zorlanıyordum. Uyandığımda korku sebebiyle mi, yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum, etrafımda cinleri hissettim sanki. Aklım da biraz bulanıktı. Tabiri nedir? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada insan dilinin kesilmesini görmek neye alamettir?

Yorum: Rüyada İçinden Cin Çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu tür rüyaların tabiri geneldir. Yani senin iç huzursuzluk yaşadığın, içinden çıkmakta zorluk çektiğin bir konu hakkında kafa yorduğun, neyi nasıl gerçekleştireceğini düşünme fikrinden dolayı sıkıntı ve zorluk çektiğinin bir göstergesidir. İyi ve hayırlı niyetlerde Allah kul ile beraberdir. Dua ederek yardım dile. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bu kategoride yer alan Rüyada ikiz bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada İçinden Cin Çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.