Anasayfa
8 Aralık 2023, 9:18
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada aldatıldığını görmek

Rüyada aldatıldığını görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.. rüyamda eşimin beni iş yerindeki bir kız ile aldattığını öğreniyorum kendisi de 7 aydır birlikte olduklarını itiraf ediyordu ve ayrılıyorduk. Daha önce de eşim ile ilgili bu şekilde 3 kere rüya görmüştüm ve rüyalarım aynı şekilde çıkmıştı fakat aile büyükleri araya girip barıştırdi. Bu en son görmüş olduğum rüyadan uyandığımda sabah ezanı okunmaya başladı ve içimde tarifi olmayan bir acı ile uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Arı Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada aldatılmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir şeyden arınmak ve kurtulmak anlamına gelen bir rüyadır. Bir düşünceden, bir duygudan bir kişiden veya olaydan. Doğru adımlar atman sayesinde kendi lehine sonuçlar alarak mutlu olacağın içinin huzurla dolacağı anlar geçirebileceksin. Rüyanın yaşadıklarınla örüntülü olduğunu söyleyemeyiz düşüncelerden kaynaklı da olabilir.Allah yar ve yardımcın olsun Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Anka kuşu Görmek (imam nablusi)

Rüyada Aldatılmak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm ve ayni bu rüyayı 3.defa görüyorum aldattığı kişi de tanidigim biri ve baya ilişki halinde yakalıyorum çok etkilendim bu rüyalardan cevap verirseniz çok sevinirim


Yorum: Rüyada aldatılmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya hayırlıdır. Rüyanın etkisi ne kadar büyük ve görülenler ne kadar olumsuzsa gerçekte bunun karşılığı hayırlı olan her konuda Allah’ın yardımı ile muvaffak olacağına, hayırlarla karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada At Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Son 2 haftadır 4-5 kezdir gördüğüm rüyalarda karımın beni aldattığını farkediyorum. Karım ya tanımadığım birisi ile yanımdan el ele, samimi bir şekilde geçiyor (üzerlerinde bornoz var), ya yine tanımadığım birinin telefonunun ekranına bakarken karımın aradığını farkediyorum ya da tanıdığım bir arkadaşım ile bir odada yalnızken görüyorum kıyafeti açık şekilde. Çok sayıda rüyamda bu şekilde görünce manasını merak ettim. (Karım ile güven sorunum yok.)

Okudunuz mu?  Rüyada atandığını görmek

Tohat
Hayırlı günler. Eğer iç dünyanda bilin altına yerleşmiş herhangi bir nedenden ötürü korku ve endişe yoksa bu rüya hayırlıdır. Eşin ile arandaki sorun ve sıkıntıları daha iyiye götürmek maksadıyla adım atacağınıza, muhabbetinizin artacağına delalet eder. Bir başka tabire göre ise eşinin maneviyatının azalma gösterebileceğine ve senin ona bu konuda yardımcı olman gerektiğine işarettir. Allah en iyisini bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Aşure Görmek (imam nablusi)

yumurta

Bu kategoride yer alan Rüyada Ak saç Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada aldatıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.