Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Kayıtsız Üye
Kızım gece biraz korktu gerçi daha çok küçük dediklerimi anlamıyor ama ben onunla anlıyormuş gibi konuşurum hep. Korkmasın diye kızım ben yanımdayım, Allah da yanımızda dedim. Acaba söylediğim söz caiz mi? İmanıma zarar verir mi?

Okudunuz mu?  Ayrı olan koca boşamazsa ne yapılmalı

Yorum: Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

Kuldurdileyen
Çocuk sabidir. Günahsız olanın gördüğü de farklıdır. O yüzden o yatarken gece onların çok yakınlarında Kuran okumaktan çekinin, ola ki uyanıp onu dinlemeye gelenleri görürlerse korkarlar.

Allah her yerdedir. Yanınızda. Her yarattığı varlığın yanında. Yaradıp bizi bırakıp gitmiş değildir. Ayrıca koruma için melekler de vermiştir. Onlar gitse idi düşmanlarınız sizde 10 dakka da akıl bile bırakmazdı.

Okudunuz mu?  Ameliyata Girerken Okunacak Dua

Siz çocuğunuza ne güzel dediniz. Siz bunu muhakkak imanınızla söylediniz. Bu sözü size imanınızı lekelemek isteyen şeytan söylüyor siz imanınızdan emin olun Allah yanınızda. Hatta kendisini koruması için hiç ayrılmayan melekler de verdiğini de söyleyin ona. Siz yanında olmasanız bile gördüklerinin ondan daha çok korktuğunu çünkü onların Allah tan çok korktuğunu söyleyin. Allah ın hiç bir çocuğa onların yanaşmasına izin vermeyeceğini Allah ın çocukları çok sevdiğini anlatın.

Okudunuz mu?  Kuranda ve Hadislerde o kadar mucize ve kerametten bahsediliyor. Peki günümüzde neler var?

Yorum: Allah Yanımızda Demek Caiz Mi

seyit gazi
bir anne dini konularda çok şey bilmeyebilir hatta çocuk büyüyüp iyi bir hocadan bir eğitim alacağı zaman anne babanın öğrettiklerini unuturmakta gerekir ama çocuğuna Allah a nasıl dayanıp güveneceğini, helali haramı temizi pisi, bir anne gibi hiçkimse öğretemez.

Bu kategoride yer alan Kaza ve kaderle ilgili tolumdaki yanlış anlayışlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah Yanımızda Demek Caiz Mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.