Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:44
Gusul
Yönetici

Eski dikişler gusle engel mi

Eski dikişler gusle engel mi

Musa ercan
Selamın aleyküm benim elimin sırt tarafında serçe parmağımın arasına doğru olan kısımda ameliyattan sonra tam alınmamış dikişler var (metal) çocukluğumdan kalma. yani biriyle tokalaşsam bu dikişi görebilecek boyutta mor veya mavi renk gibi mercimek boyutundandan biraz daha büyükler. deri altında ama biraz gerilince; elimi yumruk yapınca deriden ayrılıp çıkacak patlayacak gibi ve ayriyetten. penisimde sünnet derisi dikilirken de sünnet yerlerimde erimeyen dikişler kalmış reaksiyon vermiş pirinç boyutundalar ve ucu var sıkmalık tarzında oda gerildiğinde(ereksiyon halinde) deriden ayrılıp çıkacak patlayacak gibi yine bakıldığında kendini bayağı belli ediyor. Hocam size sormak istediğim elimin sırtındaki (serçe parmağımın arasına doğru olan kısımdaki) dikişlerle penisimin sünnet yerlerimde kalan dikişler gusül abdestimde bir sorun açarlarmı, gusül abdestim kabul olurmu.. böyle bir durumda gusül abdestimin geçersiz olma ihtimali varmı?

Okudunuz mu?  Gusülsüzken yapılan işlerin durumu

Yorum: Eski dikişler gusle engel mi

ACİLSERVİS
Gusle engel olacak bir şey yok. Üst deride ne varsa yıkayıp geç önemseyecek hiç bir şey yok..

Bu kategoride yer alan İçki içtikten sonra 40 gün boyunca haram olur muyuz? gusül abdestimiz geçerli sayılırmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eski dikişler gusle engel mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.