Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.Rüyada tanımadığım bir evdeyim ve banyoya giriyorum.Banyoda bir örtü var ve örtünün diğer tarafında küvette banyo yapan birisi var.Bu kadını tanıyorum.Birden benim geldiğimi fark ediyor ve ben de kaçmaya çalışıyorum ve arkamdan geliyor rüya orada bitiyor.Yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Yorum: Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Müşkül duruma düşen yakın birine edeceğin yardım ve destek sayesinde toparlanacağını senden manevi olarak destek alacağını göstermektedir. Bu müşkül vaziyeti maddi olarak ya sa sağlık olarak görülebilir. Allah doğrusunu bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada başına tuz dökülmesi ve şeytan kovalamak ve şeytanın yüksek kayalıklardan düştüğünü görmek

Yorum: Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

hlm
rüyamda bir evdeyim evde de kız kardeşimin eşinin erkek kardeşi var ev yıkılacak diyorum dışarı çıkmıyor sonra evin tavanından bir ıslaklık geliyor sonra banyo var benim üzerimde bir şey yok duş alıyorum oda yan tarafta üstü başıyla duş alıyor kenarda beyaz ve mavi sabun var,sonra buz dolabı görüyorum kapağı açıyorum 2-3 tane maden suyu koyuyorum dolaba ve kırmızı paketli kekler var onları görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Önce hayatında yaşanacak olan bir olumsuzluğa, aile içinde gerçekleşecek bir tatsızlığa veya eşinle yaşayacağın ufak bir gerginliğe delalet etmekte olup bu durumu soğukkanlılıkla atlatmaya çalıştığın takdirde kısa süre sonra huzur ve ferahlığın seni bulacağına tüm olumsuzlukların eskide kalacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

rüyada banyo yapan birini görmek, rüyada banyo yapan kadın görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada banyo yapmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.