Anasayfa
25 Ocak 2024, 6:33
Sohbet
Yönetici

Aynı Yere Bakıp Farklı şeyler Görmek Mümkün Müdür?

Aynı Yere Bakıp Farklı şeyler Görmek Mümkün Müdür?

Kuldurdileyen
Aynı yere bakıp, farklı şeyler görenler ve aynı şeyi görüp, farklı şeyler anlayanlar, sana ne söyler? Der ki; Alem de bakmak, görmek ve anlamak da Allah ın lütfundandır. Sen sakın o göz denen et ve beyin denen etin bir işi deme der. Baktıran, bakınca gördüren, görünce türlü anlamlar ilham eden Allah a çokca şükr et der.
Bir derdiniz var ve ustasına gittiniz, o göremediyse bu nasibiniz orda değil demektir. O kişi işinde usta değil demek değildir. Aramaya sebeblerine sarılarak devam edin ve bundan vaz geçmeyin demektir.

Bu kategoride yer alan Kadir Mısıroğlunu Rahmana Uğurladık, Allah Rahmet Eylesin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aynı Yere Bakıp Farklı şeyler Görmek Mümkün Müdür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.