Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Rüyamda çocukluğumun geçtiği sokaktayim. Şimdiki en yakın arkadaşım da ( daha önce orada yasamamis) orada.Simdiki halimizden daha genç ergenlik dönemi gibi haldeyiz. Arkadaşım top sektiriyordaha sonra ben alıp bak ben daha güzel sektiriyorum diyerek sektiriyorum. Sonra ayni sokaktaki eski evimize doğru gidiyorum. Yolun solunda kulübe tarzi yalnizca yesilliklerden ibaret kapısı açık bir yapı var ve içinde seccade var. Arkadaşıma sesleniyorum bak burayı namaz kılmak için yapmışlar diyorum. Kulubenin önündeki banka oturup konuşuyoruz. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Boynuz görmek (İmam Nablusi)

Selamünaleyküm. Rüyamda eski oturduğumuz çocukluğumun geçtiği sokaktayım. Şimdiki yakın arkadaşım (daha önce orada yaşamamış) da orada. Şu an olduğumuz halden daha genç ergenlik dönemlerindeyiz. Arkadaşım top sektiriyor. Alıyorum bak ben daha güzel sektiriyorum diyorum sektiriyorum. Sonra o sokaktaki eski evimize doğru gidiyorum. Yolun solunda yalnızca yeşilliklerden ibaret bir kulübe var. Kapısı açık. İçinde seccade var. Arkadaşıma sesleniyorum bak burayo namaz kılmak için yapmışlar diyorum. Sonra arkadaşımla kulübenin önündeki bank gibi eklentide oturup konuşuyoruz. Tabir ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Baldıran Zehiri Görmek

Yorum: Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Eski günleri yad etmek, eskilere, geleneklere bağlı olduğuna ve o günlerden oluşan izlere önem verdiğine ya da bu rüyayı farklı şekilde tabirleyenlere göre ise bazen kendini bir çocuk gibi savunmasız görüp temiz ve saf düşüncelerin ile hareket ettiğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Eski Yaşadığın Yeri Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.