Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
missa02
Abone

Geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıyor

Geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıyor

Kayıtsız Üye
Ben 19 yaşında bir kardeşinizim ve Allah’a şükür namazlarımı kılarım. Dinime bağlı birisiyimdir. Ben son zamanlarda uyuyamıyorum. Geceleri göğsümde bir ateş basması, karın ağrısı oluyor. Gece dualar ederek yatıyorum ve rüyalarım temiz oluyor. Hiç korkutularak uyanmıyorum. Korkunç rüyalar görmüyorum. Ben gözlerimi kapattığımda, 2 göz görüyorum. Bu gözü ara sıra daha net şekilde görüyorum. Bazen ise net olmayacak şekilde görüyorum. Birisi sanki beni izliyormuş gibi hissediyorum. Bu aralar bedenimde bir ağırlık var. Ben sizden yardım istiyorum.

Okudunuz mu?  Ahirette Kimler Isimsiz Kalacak

Not: Korkunç rüyalar görmüyorum! Dualar ve zikirler ile yatıyorum.


Yorum: Geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıyor

Omer Faruk
Genç kardeşim,

cin konusunda vesvesen filan varsa lütfen CİN suresinin mealini oku. Çünkü Allah, cinlerin hiçbir hükmünün ve etkisinin olamayacağını bu sure ile Mekkeli Müşriklere anlatmıştır. Bize de düşen boş hurafelerden kurtulup Allah’tan emin olup ALlah’a emanet olmaktır. Bunun dışında uyku bozukluğu üzerine yapılan çeşitli çalışmalar var. İyi bir psikoloğa giderseniz daha faydalı olacaktır.

Okudunuz mu?  İnsan dünyaya ilk nasıl gelmiştir

Selametle…

Bu kategoride yer alan Kötü alışkanlıklar içki ve kumar ile ilgili ayet ve hadisler nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geceleri uyuyamıyorum sıkıntı basıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.