Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
sizden6
Abone

Zamanında Çocuklara Kötü Davrandım. Çok Pişmanım. Günahım Affolur Mu?

Zamanında Çocuklara Kötü Davrandım. Çok Pişmanım. Günahım Affolur Mu?

Umut121
Zamanında çok sinirli olduğum için istemeyerekte olsa bazı küçük çocuklara kötü davranırdım. Her zaman değil sinirlenince oluyordu. İçimde onlara karşı sevgi vardı ama sinirlenince kendime engel olamadan çok kızıyordum. O kadar pişmanım ki yıllardır vicdan azabı çekiyorum. Nasıl kurtulurum bu vicdan azabından, Allah tevbelerimi affeder mi?

Okudunuz mu?  Cennet'te Duyular olacakmı? sıcak, soğuk acıma ve sevinme hissi gibi...

Önceleri çocuklara bazen kötü davranırdım. Her zaman değil, aslında severdim onları kalbimde hiç kötülük yok ancak çok sinirli olduğumdan dolayı kendime engel olamazdım kimi zaman. Daha 19 yaşlarındaydım. O kadar pişmanım ki, hep aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum. Günahımı affeder mi Allah, tevbelerimi kabul eder mi?

Okudunuz mu?  Okul sıralarına zarar vermek kul hakkı mıdır?

Yorum: Zamanında Çocuklara Kötü Davrandım. Çok Pişmanım. Günahım Affolur Mu?

Tohat
Allah tövbe kapısını açık tutmuştur. Taki o gün gelene kadar. Ve pişmanlıkla gerçek manada tövbe edenlerin tövbesini kabul edeceğini yüce Kur’an da dile getirmiştir. Size düşen temiz bir kalp ile günahlarınızın affedilmesini dilemektir.

Bu kategoride yer alan Hayvanlar ile ilişki yapanların durumu ne olacak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zamanında Çocuklara Kötü Davrandım. Çok Pişmanım. Günahım Affolur Mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.