Anasayfa
8 Ağustos 2021, 11:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada et pişirmek

Rüyada et pişirmek

Stamaraz
Hayırlı geceler
Biraz önce rüyamda iş yerimde çalışan birininin iki tencere et pişirdiğini gördüm Yanına gidip ordan azarlayarak uzaklaştırdım biraz etten yemişti ben de etten yemeyi planladım diğer çalışanlarım etin başına geldi ve ben onları da uzaklaştırıp daha az maliyetli yemek yapmalarını bana sormadan bişey pişirmemelerini istedim iş yerim rahmetli büyükbabamın eviydi çalışanları azarlayıp çıkardıktan sonra buzdolabını açıp içi doludu iki koli yumurtayı net hatırlıyorum sonra başka bir çalışanı sinirler çağırarak herksin oraya girişini yasaklayacaktım bağırarak sinirle çağırdım rüya devam ediyor ama ben bu kısmın ne anlama geldiğini merak ediyorum
Teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada ceviz ağacından taze ceviz toplamak

Yorum: Rüyada et pişirmek

Tohat
Hayırlı geceler. Maddiyata yönelik olan rüyanın tabiri hakkında hayırlı olduğu şeklindedir. Nitekim daha başında olmana rağmen parasal konularda rahatlayacağın, helal yoldan kazanmaya özen göstererek kazancını katlayacağın anlamına gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen elbetteki Allah’tır.


Rüyada yemek pişirme

Bu kategoride yer alan Rüyada cam kırılması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada et pişirmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.