Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:44
Gusul
Yönetici

Cünüpken Okula Gitmek

Cünüpken Okula Gitmek

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam. Ben lise öğrencisiyim. Sabahlari rüyalandığım zaman gusül alamiyorum cunku okula zor yetisiyorum ama okuodan gelince hemen gusülümü alıyorum. Bunun günahı nedir hocam. Hemen almali miyim yoksa okula mı gitmeliyim?


Yorum: Cünüpken Okula Gitmek

arifselim
Aleykum selam. Cünüp olan bir kişinin ilk fırsatta gusül alması gerekir. En fazla cünüp kalabilmenin sınırı bir namaz vaktidir. Bir namaz vaktini cünüp olarak geçirmek haramdır. Hem farz namazı terketmiş olur ve hemde cünüplük halinden kurtulması gerekir. Cünüp olarak uynadığında okul olsa bile hemen 5 dakika bile olsa gusül alman gerekir.

Bu kategoride yer alan Gusülde tırnak kiri olması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüpken Okula Gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.