Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:12
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

gcn
Selamün aleyküm,

gece rüyamda hamile olduğumu öğrendiğimi gördüm. Bunu öğrendikten sonra rüyamda kürtaj yaptırdım. Hamile olduğumun aslına mümkün olmadığını rüyamdada biliyordum (gerçek hayatta daha bekar bir kızım). Ondan sonra hastaneye beraber gittiğim arkadaşlarla bir yere oturup pizza yiyorduk.

Okudunuz mu?  Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Bu rüya ne anlama geliyor?


Yorum: Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

Tohat
ve aleyküm selam. Kürtaj yaptırmak günahtır rüyanın tabiri de bu şekilde değerlendirilir. Yapacağın bir hata bir yanlışın bir günaha sebebiyet verebileceğine ve bunun neticesinde pişmanlığın hat safhaya ulaşarak tövbe edeceğine delalet etmektedir. Allah’a sığınmalı ve doğru olanı yapmaya çalışmalısın. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada gökyüzüne yükselmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.