Anasayfa
11 Haziran 2021, 7:38

Zalimi Helak Eden Sureler

Zalimi Helak Eden Sureler

Kendinibulanadam
Tebbet suresi 1000 kez okunursa zalim helak olur. Zilzal suresi 1000 kez okunursa zalim helak olur. İlk olarak hacet namazı kılın ve "Zulmeden zalimin helakını için dua edin." Daha sonra sureleri okuyun. Bu sureler zulmeden cin ve insan şeytanlarını helak eder. Sureleri okumadan evvel 100 tövbe istiğfar duası ve ardından 21 salevat getirmeniz iyi olur.

Okudunuz mu?  Evden kaçmanın günahı nedir

Yorum: Zalimi Helak Eden Sureler

Kendinibulanadam
Bu sureler cin şeytanları içinde azap etkisi gösterebilir. Okumadan evvel rukye ve çıkış ayetlerini okuyup yada dinleyip cini terk ettirin.Cin nötr hale gelebilir. Salatül Fatih’te 600 bin salevat gücündedir. Cin üzerinde azap oluşturabilir. Böyle bir durumda çıkış ayetleri okuyun. Azap çeken cin terk etmelidir.Aksi halde ölebilir.

Okudunuz mu?  Rızık ve gelecek endişesi taşımak, tevekkül etmek?

Yorum: Zalimi Helak Eden Sureler

Kendinibulanadam
Cin musallatı var ise bu eyetler sonucu cin feryat edebilir azap sonucunda.Çok geç kalmadan çıkış ayetleri okuyun yada dinleyin.

Bu kategoride yer alan Huşu Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zalimi Helak Eden Sureler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.