Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:12
itikad
Yönetici

Tüm Kısmeti Kapalı Olan İnsanlar Neler Yaşar?

Tüm Kısmeti Kapalı Olan İnsanlar Neler Yaşar?

Kendinibulanadam
İş kısmeti,evlilik kısmeti,baht kapalılığı sonucu kısmetlerin hepsi kapalı olma sonucu şu başlıca belirtiler görülebilir:"Takıntı,depresyon,zorlayıcı akıldan çıkmayan düşünceler,kafa karışıklığı,mantık parçalanması,ölüm ve intiharı isteme,hayattan zevk almama,nefsi emmareden kurtulamama,nefsin firavunlaşması,hayali görüntüler,istimna(mastürbasyon),gaipten sesler duyma,evlenememe,çalışamama,değersizlik hissi,hayellerin gerçeğin aslı olmaması,eşini veya kısmetini çirkin görme,ümitsizlik,karamsarlık,asabi olma,cinnet geçirme,düşüncelerin okunduğu hissi,davranışların dış dünya ile bağlantıları olduğunu hisstetme,şüphecilik,kıskançlık,dışardan duyulan konuşma sesleri,seneryo yazma ve yaşama,yaşanmamış olayları yaşanmış gibi görme,gerçekçi olmayan düşünceler,çevreden huzursuzluk,başka kişilere özenme,doğa üstü güçlere inanma,sakinlik yaşayamama,aldatılma korkusu,hataya düşme korkusu,harekete geçememe,ibadet etmekte zorlanma,gerçeklerden uzaklaşma,kafanın içerisinde bir yaşantı,bayılma yani sara,iffetsiz kadınlardan hoşlanma,kara sevda,kin gütme veya haset etme.Bunlar başlıca cin tutma belirtileridir.Elinizden geldiği kadar kendiniz müdahale etmeyin,sorununuz ciddileşebilir.Cin öldürmenin vebali ağır olabilir.Cin müslüman olarak terk etmelidir. Nasıl ameliyat yallış olursa bunun sonucu felaketse,yanlış müdahalenin sonucuda ağır olabilir. En güveniler yöntem,namazlardan sonra bir namaz tesbihatı ve tesbihat duaları içeren kitap alıp bunu namazlardan sonra okumaktır.Diğer bir yöntem ise mübah rukyedir.İhlas suresi,Felak suresi,Nas suresi bu surleri üçer kez elleri açıp okuyup daha sonra üfleyip sağ el ile elinin yettiği yerleri mesh etme ve bunu üç kez tekrarlama.Yatmadan önce yapılmalıdır.Vesvese duası okunabilir.
Hz.Enes(r.a)’den rivayetle,Allah’ın Resulü (s.a.v)buyurdu:"İblisin fil hortumu gibi bir hortumu vardır. Onu ademoğullarının kalbine yerleştirir. Onun içinde şehvet ve lezzetler bulunur. Hortumunu yerleştirdiği kalbe vesvese verip Rabbi hakkında şüpheye düşürür. Kul: Eûzü billâhis semíıl alími mineş şeytânirracîm Ve eûzü billâhi en yahdurûn İnnellâhe hüves semîul alîm Manası:"Huzurdan kovulmuş olan şeytanın şerrinden her şeyi bilen ,duyan Allah’a sığınırım.Şühhesiz Allah,hem her şeyi duyan ve bilendir."derse,hortumunu kalpten çekiverir.
Not:"Duaya başlamadan evvel "Sübhâne Rabbiye’l Aliyyi’l A’la’l Vehhab" diye duaya başlayıp en az iki salevat getirerek duayı tamamlayın. Salevatı kısa olarak "Allâhümme salli alâ Muhammed" diyerek getirebilirsiniz. Bu dua takıntı,vesvese,sanrısal ses duyanlar için etkilidir.Ama hastalığın nüks göstermesi gerekebilir.Kimyasal ilaç kullanılmış ise altı ay sonra vesvese duasası etki gösterir." Bitki olarak sarı kantaron ve kedi otu bitkisi tedaviye yardımcı olarak çörek otu yağı kullanılabilir. Sarı kantaron çayı öğlenden önce bir kez beş dakika kaynatılarak içilir.Kedi otu çayı geceleri beş dakika kaynatılarak içilir.Çörek otu yağı bir çay bardağı suya üç damla damlatılarak günde bir kez içilir.Çaylar bal ile şerbet yapılarak tatlandırılıp içilir.İlk iyileşme belirtileri iki ay sonra görülür ve üç ay kullanılır.Tekrarlayan hastalık yine aynı şekilde tedavi edilir. Ayva yaprağı ve alıç çayı kombine edilerekte kullanılabilir.Ayva yaprağı çayı üç ayva yaprağı 15- 20 dakika kaynatılıp bir bardak balla tatlandırılarak içilir. Alıç çayı beş dakika kaynatılıp balla tatlandırılıp içilir.Sabah yada akşam içilebilir veya sabah akşam içilebilir.Daha farklı çözüm yollarıda bulabilirsiniz.Ama musallat olan cini öldürmeyin.Yada bilinçsiz tedavi olmayın.

Okudunuz mu?  Diz ekleminde sıvı artışı ve ağrı olan hastaların sakınması gereken bazı durumlar

Yorum: Tüm Kısmeti Kapalı Olan Insanlar Neler Yaşar?

Omer Faruk
< .Cin öldürmenin vebali ağır olabilir.Cin müslüman olarak terk etmelidir. Nasıl ameliyat yallış olursa bunun sonucu felaketse,yanlış müdahalenin sonucuda ağır olabilir. En güveniler yöntem,namazlardan sonra bir namaz tesbihatı ve tesbihat duaları içeren kitap alıp bunu namazlardan sonra okumaktır. >
Sevgili kardeşim,

Okudunuz mu?  Ruhani Varlıklar

Cinler hakkında söylediğinizin hepsi de hurafeden ibarettir. Açın Kur’an’dan CİN suresini okuyunuz. Allah bu sureyi sırf Mekkeliler CİNlerde bir güç zannettikleri ve korktukları için indirmiştir. Lütfen bu hurafelerle uğraşmayın.

Evlenemeyen kişinin yapması gereken hayatını ve ideallerini sürekli ümit içinde tazelemek ve gereğini yapmaktır. Zaten bu kulluktur. Bir de eş seçiminde islami kriterlere dikkat etmektir. Önce güzel, maaşlı, asaletini arar da sonra dindar olmasını gözetirse ya yaptığı evlilik bereketsiz olacaktır ya da kendi kriterlerine göre eş bulamayacaktır.

Okudunuz mu?  Üç Aylar Nelerdir, Üç Ayların Adları İsimleri Nedir

Allah’ın kitabından daha güvenilir bir kaynak var mı? Selametle…


Yorum: Tüm Kısmeti Kapalı Olan İnsanlar Neler Yaşar?

Rukyeİlmi
Ömer Faruk dikkat ettimde her cinle ilgili geçen konunun altına inkarcı bir şekilde hurafe üfürükcü yalan dolan yaftalarını yazıp sonrada kurandan cin süresini aklınca delil getirip getirip gitmişsin tüm başlıklarda nerdeyse sen bu şekilde yorum yapmışsın hiç bir şekilde kimseye de pek bir yardımın dokunmamış.

Okudunuz mu?  Mirac Gecesinde Peygamberimize Verilen Hediyeler

Bilgin yoksa bu iişlerde bir fikrin de olmasın lütfen. Biraz araştırma yap bari bu şekilde bir yere varamazsın. ben sana kısaca 2 kelime ile aydınlatayım büyü nedir bilirmisin ? büyü kısaca cinlere belirli bir görev verip yönlendirmek onları kullanmak. Hatta öyleki güçlü bir büyü ve nazar insanı öldürebilir.
Önerdiğin piskoloklar senin eline 3 kutu ilaç verip raporunada deli diye geçip evine gönderir. Aksini iddaa eden varsa yazsın çekinmesin
Bu cinlerle ilgili sadece büyü den örnek verdim. daha çok yönleri var. verdiğim örneklere islamdan delil istemezsin sanırım ?

Bu kategoride yer alan Cin musallatı ve cinin azap çekmesi ile ilgili bilinmesi gerekenler nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tüm Kısmeti Kapalı Olan İnsanlar Neler Yaşar? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.