Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
missa01
Abone

Kız Erkek Ders Çalışması?

Kız Erkek Ders Çalışması?

Kayıtsız Üye
1. Mesela bir sınıfta ders çalışsa birkaç öğrenci. Ve hoca falan yok. Mesela 2 kız 5 erkek. Zorunluluk yoksa ders çalışma ile, yani yalnızda çalışılabilirse ?

2. Ve zorunluluk yoksa ama kantinde yani herkesin içinde, 1 kız ve 1 erkek ders çalışması caizmi?

Okudunuz mu?  Menili yer bir ay sonra bulaşır mı

Yorum: Kız Erkek Ders Çalışması?

muvaffak
Kadın ile erkek ilişkisini halvet (kapalı ve kimsenin izin almayarak giremeyeceği yerler) ve ciddiyet ile anlatabiliriz. Halka açık ve sürekli girenin çıkanın olduğu yerlerde samimiyetin aşırısının kurulmadığı ortamlarda beraber çalışmakta bir sakınca olmaz. Ergin olan kişilerin beraber çalışmasında veya konuşmasında hocanın olma gerekliliği yoktur. Siz ve karşı taraf sınırlarını bilir ve ona göre davranabilirse beraber ders çalışmakta hiçbir sıkıntı yoktur.

Okudunuz mu?  Mezhep Değiştirme Nasıl Olmalı?

Kızlar Erkekler Ders çalışması Yalnız Evde

Kayıtsız Üye
Bi kız var ve kendisi okula gidiyor üniversiteye. Bunlar bir proje için sınıfta birkaç kişiyle birinin evinde buluşmuşlar. Biri dediğim bir erkeğin evi. Bunlar kuzenimle beraber 2 kız ve 4 oğlanmış. Ve gece saat 2 ye kadar ders çalışmışlar. Hiçbiri iki kişi olarak tek kalmamış yalnız yani. Hep beraber oturmuşlar. Bu caizmidir ?

Okudunuz mu?  Meni kendiliğinden gelir mi? Kendiliğinden gelen meni cünüp eder mi?

Yorum: Kız Erkek Ders Çalışması?

muvaffak
Ev, özel alandır. Bu tür ortak çalışma durumlarda ev gibi mahrem alanlarda başka seçenekler varken toplanmak, caiz sayılmaz.

Bu kategoride yer alan Amcaya nikah düşer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kız Erkek Ders Çalışması? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.