Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:45
Gusul
Yönetici

İdrar Tutarken Kasılma Gusül Gerektirir Mi ?

İdrar Tutarken Kasılma Gusül Gerektirir Mi ?

Kayıtsız Üye
İyi günler ben bir şey sormak istiyorum sormak ayıp olabilir ama dinim için soruyorum bazı sitelerde idrar tutarken kasılıyorum şehvetleniyorum diyenleri gördüm bu nasıl oluyor ben son zamanlarda çok sık idrar tutmaya başladım şehvet gibi oluyor bu gusül abdestini gerektirir mi hoca cevaplamasa da olur herhangi bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi idrar tutarken bu nasıl oluyor acaba yani zirve bir şey mi oluyor o sırada şehvetleniyorsunuz anlamadım yardımcı olur musunuz ben idrar tutmaya başladım kasılıyorum sürekli sanki şehvet gibi oluyor yardımcı olursanız sevinirim hocamız cevaplamasada olur bunu yaşayan herhangi bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi ?
El değmeden idrar tutarken bu nasıl olabilir ?

Okudunuz mu?  İç çamaşırda görülen sarı leke ve gusül hakkında

Yorum: İdrar Tutarken Kasılma Gusül Gerektirir Mi ?

muvaffak
İdrarın çok fazla tutulduğu zaman mesanede tahrişin ve tahribatın başlaması sonucunda cinsel organ zorlanır, idrarını çıkarmak için hassaslaşır. Bu hassaslaşma vücudun artık olan idrarı çıkarma isteğindendir. O durumda ne kadar hareket edilirse erekte olma hissi artar. İdrarı vücudunuzun sağlık bütünlüğü açısından tutmamanız gerekir.

Okudunuz mu?  Gusül abdestinin bozulup bozulmadığından emin değilsek ne yapmalıyız?

mezi, sinirlenince

Bu kategoride yer alan Gusul abdestinde cinsel bölge kılları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar Tutarken Kasılma Gusül Gerektirir Mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.