Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Gökkuşağı Görmek

Rüyada Gökkuşağı Görmek

Ruyalarim
Rüyamda denuzdeydik bir arkadaşım vardı yüzüyorduk tanıyıp tanımadığımi hatırlamıyorum. Muhabbet ediyorduk ama. Sonra bir gökkuşağı gördüm başta tüm renkleri vardı ama sonra yeşil ve sarı agirlikli olmuştu sanırım. Denizin üstünde hemen yakinimdaydi. Etrafında bir kez dolaştım bakmak için. Sonra bir tane daha oldu onun ilerisinde ve daha sonrasında girdap oluştu kaçmaya çalıştık. Uzaklastim. Beni çekmiyordu ya da bir şey olmuyordu ama ben kaçmak istiyordum sonra olduğumuz yerden gidecekken aşağıda buldum kendimi bir deniz daha vardı aşağıda dağın öteki tarafı olarak düşünün. Sonrasında bu iki deniz birleşerken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Güldürmek

Yorum: Rüyada Gökkuşağı Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hem dünyana hem ahiretine yönelik olan hayırlı bir rüyadır. Gökkuşağındaki tüm renkleri görmen dünyadaki tüm leziz olan, sana keyif veren her şeyi tadıp yaşama imkanına sahip olacağına daha sonra mantıklı hareket edip ahiretine yönelik olan maneviyatına duygularının yön verdiği yöne doğru meyil edeceğine ayrıca dünyadaki bereketinin çokça artacağına dört bir yandan gelebilecek rızka işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayal Kurmak

Gökkuşagı görmek, Gökkusagi

Bu kategoride yer alan Rüyada Geyik görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Gökkuşağı Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.