Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Pembe Orkide Görmek

Rüyada Pembe Orkide Görmek

mikaela
Merhabalar son zamanlarda rüyalarımda pembe orkide görüyorum ama bunun sebebi bir durumumdan dolayı sanırım, ne zaman kafama takılan o durumu düşünüp uyusam gece rüyamda güzel, capcanlı, zarif ve insan boyunun iki katı pembe orkideler görüyorum. Bazen ağaç orkidesi olarak bazense normal görüyorum ama her defasında çok canlı ve güzel görünüyorlar ve ne zaman orkidelere baksam hava karanlık ve geceyse bile orkidelerin arkasındaki manzara birden güzelleşiyor ve orkidelere baktığım kısımda hava ya güzel yıldızlı ya da güzel pembemsi mavimsi bir gökyüzü oluyor, anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Puhu Kuşu Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pembe Orkide Görmek

Tohat
Merhabalar. Hayatın her ne koşulda olursa olsun hedeflerin, hayallerin doğrultusunda ilerlemene mani olmayacak, başarıların ile birlikte sosyal çevrende özellikle ailende bir gurur takdir etme duygusu oluşacak. Orkideler özellikle kariyer bakımından önünün parlak ve güzel olacağına bunun da hayatının diğer durumlarını etkileyeceğini gösterir. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Palto Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Pembe Orkide Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla birlikte beyaz orkideyi buduyoruz solan yapraklarını temizliyoruz sonrasında arkadaşım toprağını hafif eşeliyor saksıdan bir çift beyaz birde tek banyo terliği gibi terlik çıkıyor diğer arkadaş beyaz olanın kendisinin olduğunu söylüyor bizde ona veriyoruz orkide bizim budamamızdan hemen sonra sanki daha canlanıyor sonrasında bir siyasetçi bize kahve ikram ediyor ben biraz bekledikten sonra kahvemi içmek istiyorum ama fincanın içi boş şu bende her halde kendimiz yapalım diye böyle koymuş diyorum sonra diğer bir arkadaşı görüyorum oda karnı burnunda hamileymiş kendine geniş gömlek almış bize onu gösteriyor bizde giymesini söylüyoruz oda giyiniyor. Rüyam bu şekilde yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimiz evime geliyor

Yorum: Rüyada Pembe Orkide Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Beyaz orkide nadide ve naif bir çiçektir. Bundan dolayıdır ki tabiri de benzer şekilde tasvir edilir. Yani türüne az rastlanır, nadide, kendini çok iyi yetiştirmiş, kültürlü, ahlaklı, örnek alınabilecek bir insana işarettir. Bu hem rüya sahibi de olabilir hem de tanışacağı bir kimse de. Bunun yani sıra şansının, kısmetinin açık olacağına isteklerinin eksiksiz bir şekilde gerçekleşerek geleceğe dair hayal ettiklerinin bir bir olacağına işaret eder. Allah en iyisini bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Peygamberimizin ismini görmek yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Pembe Orkide Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.