Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Arbalet Görmek

Rüyada Arbalet Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda ise teyzem, eniştem, annem ve ben bir yere çay içmeye gittik. Ben gitmeyi istemedimdi ama götürdüler. Bende orada ders çalışırım diye bir şey söylemiştim onlara ve onlar da tamam demişti fakat ders çalışmayıp elimde bir arbalet ile ilgileniyordum. Arbaletin okları yerine ise hani ok gibi küçük küçük bitkiler olur ya, Buğdaya benzerler, işte onu kullanıyordum ve tek seferde 4’lü ya da altılı atış yapabiliyordum. O cephaneyi geri alıp kullanabiliyordum da. Neyse, sonra çay içmeleri bitti bunların ve bana hani sen ders çalışacaktın dediler. Ondan sonrasını tam hatırlamıyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ayağında bebek sallamak

Yorum: Rüyada Arbalet Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Huzur ve mutluluğu bulacağın hedeflerini tuturarak elde edebileceğin bir sonuca erebileceğin hayalini kurup olmasını arzuladıklarının er ya da geç gerçekleşerek umduğun hayatı yaşamana, emeklerinin hakkını alabileceğine işaret olan hayırlı bir rüyadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Bu kategoride yer alan Rüyada Adam Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Arbalet Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.