Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:45
Gusul
Yönetici

Kadınlar Kızlar Gusülden Önce Ne Kadar Beklemeli

Kadınlar Kızlar Gusülden Önce Ne Kadar Beklemeli

Meliss99
Çok affedersiniz sorum için kızlar istimnadan veya ilişkiden sonra ne kadar beklemeli gusül almak için erkeklerin ne kadar beklemeleri ne yapmaları lazım yazmış kadınlar için hiç bir yerde bulamadım kaç saat beklemek gerek ben 4 saat falan bekliyorum yıkanıyorum sıvı geliyor yeniden mi abdest almam gerek lütfen bilgi verir misiniz?

Okudunuz mu?  Misafirlikte gusül alamıyorum.

Yorum: Kadınlar Kızlar Gusülden Önce Ne Kadar Beklemeli

Omer Faruk
O kadar uzun beklemenize gerek yok. Kadınlar ve erkekler bu konuda farklı. Erkeklerde MENİ hemen gelirken kadınlarda bazen 1 saat sonra gelebiliyor. Ancak bunun için beklemeye gerek yok. Küçük tuvalet ihtiyacınızı gördükten sonra veya hemen yıkanarak guslünüzü tamamlarsınız. Daha sonra gelen sıvı olursa yalnızca normal abdest almanız yeterli olacaktır. Bu gelen sıvı gusül gerektirmez. Durum erkekler için de aynıdır. Onlar da abdest aldıktan sonra bazen ufak miktarda da olsa meni kalıntısı gelebilir.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti aldım ama endişeliyim

Kadınlar Güsul Almak Için Ne Kadar Bekler

Meliss99
Lütfen cevap verin kızlar kadınlar istimnadan (masturbasyondan) sonra güsul için ne kadar beklemeli ? 4 saat bekliyorum güsul alıyorum az biraz akıntı oluyor yeniden güsul almalımıyım ?
Lütfen yardım edin akıntı her banyodan sonra normal gün içindede oluyor beyazımsı bir sıvı güsul gerekirmi ? Hep 1 gün falan bekliyorum erkeklerde küçük tuvaletlerini yaptıktan sonra güsul alıyorlar kadınlarda farklı nasıl olucak ?

Okudunuz mu?  Eşine dokunmadan boşalmak gusül abdesti gerektirir mi?

Kizlar masttan snra akinti saatler snra

Bu kategoride yer alan Gusul abdestinde bilmeden yapılan hata başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlar Kızlar Gusülden Önce Ne Kadar Beklemeli Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.