Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Kayıtsız Üye
Benim rüyamda tırnağın oldukça uzundu ve içinde büyük bir parça beyaz et çıktı (tavuk etine benzer bir et )et çıktıktan sonra tırnığım temizdi sabah namazını kılıp uyuduktan sonra gördüm bir tabiri varsa yazarmısınız lütfen 2 rekat hacet namazı kılıp Allah’ım hayırlı bir rüya göster diye dua etmiştim

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın erkeğin elini tutmak ve gezmek

Yorum: Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Tohat
Hayırlı günler. Kendi emeğin ile elde edeceklerinden kazanç sağlayacağın, sadece maddi olarak değil başarıların ile de ilgi odağı olup göze çarpan, nazar edilecek güzelliklere sahip olacağına dikkat çekmektedir. Toplum içinde dikkat çeken, örnek olan bir kimse olman kendine vereceğin önemi de artıracaktır. Allah en iyisini bilendir elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada Ütü Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.